Ekrem İmamoğlu: Bu kadar olanağa rağmen iş çözememek beceriksizlik

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'deki seçim turu kapsamında, Çamlık Caddesi'nde Van Bahçesaray Derneği üyeleri ile Teferrüç Mevkii'nde ise Varto Kıraathanesi'nde toplanan vatandaşlar ile buluştu.

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'deki seçim turu kapsamında, Çamlık Caddesi'nde Van Bahçesaray Derneği üyeleri ile Teferrüç Mevkii'nde ise Varto Kıraathanesi'nde toplanan vatandaşlar ile buluştu.

Belediye başkanı seçildiğinde, sadece ittifak partilerine oy veren vatandaşlara hizmet etmeyeceğini belirten İmamoğlu, ''Herkesin Başkanı'' olacağını vurguladı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, öğle saatlerinde başladığı Sultanbeyli turuna hız kesmeden devam ediyor.

Turuna esnaf buluşmalarını, cenaze namazını ve taziye ziyaretini sığdıran İmamoğlu, son olarak Çamlık Caddesi'nde Van Bahçesaray Derneği üyeleri ile Teferrüç Mevkii'nde ise Varto Kıraathanesi'nde toplanan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Her iki toplantıda da coşkulu kalabalıklara seslenen İmamoğlu'nun konuşması zaman zaman ''Halkın umudu İmamoğlu'' ve ''İstanbul'un gururu İmamoğlu'' sloganlarıyla bölündü.

''Heyecanlı insanlar göreve gelsin''

''Artık heyecanlı insanların göreve gelmesi lazım'' diyen İmamoğlu, Sultanbeyli'yi ve İstanbul'u on yıllardır yöneten aklın, ''sorun çözemez'' hale geldiğini vurgulayıp, ''Onları sınıfta bıraktım. Kendi medyalarında benim projelerimi tamamlayamadığımı iddia ediyorlar. Ülkede yaşanan onca sıkıntıya, yaşanan darbe girişimine ve ekonomik krize rağmen ben, projelerin yüzde 60'ını tamamladım. Ancak onların yönettiği belediyelerin bu kadar olanağa rağmen iş çözememelerini beceriksizlik olarak görüyorum'' dedi.

''Herkese eşit davrandım''

''Ben, belediye başkanı olduğum gün itibariyle herkese eşit davrandım'' diyen İmamoğlu, ''Herkes memnun oldu. Seçimi kazanmak için her yol mubahtır anlayışına karşıyız. Herkesin kalbini kazanmaya yönelik bir süreç yöneteceğiz'' diye konuştu.

İmamoğlu, ''Bu şehrin çocukları, gençleri, kadınları, anneleri, işsizleri var. En önemli 2 sorun, pahalılık ve işsizlik. İstanbul bunu çözemezse Türkiye büyük bir sıkıntının içine girer. Kimseyi dışarda bırakmıyoruz. Her siyasi partinin oyuna talibim. Burada bir arkadaşımız, 'HDP'liyim ama sana oy vereceğim' dedi.

CHP'li ve İYİ Partili vatandaşın sorununu çözeceğim gibi HDP'linin de Saadet Partili'nin de AK Partilinin de MHP'linin de Vatan Partili'nin de sorununu çözeceğim. Ben, herkesin başkanı olacağım'' dedi.

''Kimsenin sizi bölmeye çalışmasına müsaade etmeyin''

''Kimsenin sizi bölmeye çalışmasına müsaade etmeyin'' diyen İmamoğlu, şöyle konuştu: ''Milletçe birleşeceğiz. Bir belediye başkanı, insanları partilerinden dolayı ayırıyorsa, çocuklarını ayıran anne babaya benzer. Herkes bu Cumhuriyetin eşit yurttaşlarıdır. Benim kadar çalışın demiyorum. Gençler arkadaşlarıyla, kadınlar komşularıyla… Herkes bizi anlatsın. Ben bilirim demeyeceğim size. Bilen insanlarla çalışacağım. Bizi anlatın. Zaman azaldı. Bu seçimi İstanbul halkı alacak. 'Ben, bu süreçte adaylarıma yardımcı olayım, sürecin en değerli kahramanı olayım' deyin. Herkes sizi tebrik edecek. Yol arkadaşlığınıza ihtiyacımız var. Şimdiden 1 Nisan en güzel gün olsun.''

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Saray Seçim Sultanbeyli