Kılıçdaroğlu: AKP'ye dersini verecekler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’in Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Kılıçdaroğlu: AKP'ye dersini verecekler

GERÇEK GÜNDEM- CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’in Proje Tanıtım Toplantısı başladı.

Muhittin Böcek’in Proje Tanıtım Toplantısı Antalya'da Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan konuşmasından satır başları şöyle:

Dünyanın en güçlü kentlerinden birinde olmak Antalya'da olmak güzel birşey. Antalya'da hep birlikte hep birlikte yaşamak güzel. Değerli arkadaşlarım konuştu, ben konuşanların tümüne yürekten teşekkürlerimi sunuyorum

Hiç kimse unutmasın! Biz bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Olay parti, kişi olayı değildir. Olay milli kurtuluş savaşı kurduğumuz cumhuriyetin demokrasi ile taçlandırılma mücadelesidir

Halkın iradesinin ne kadar önemli olduğunu bütün dünyaya anlatamak istiyoruz. Saray'dan alınan talimatla ülkenin yönettilemeyceğini söylüyoruz.

Antalya aynı zamanda Anadolu demektir. Anadolu'nun bütün yerlerinden vatandnaşlar Antalya'ya geldiler. Bir Antalyalı gibi yaşıyorlar. Antalya kültürüne sahip çıkıyorlar. Antalya'nın bir Büyükşehir Belediye Başkan adayı var adı; Muhittin Böcek.

Muhittin Böcek alınteri, emek, çalışmak, mücadele etti. Bir başarı öyküsü. Konyaaltı'nı Antalya'nın en güzel ilçelerinden biri haline getirdi. 'Ben bütün Antalya'yı kucaklayacağım' diyor.

Antalya'yı dünyanın markası haline getireceğim diyor. Biz kendisine güveniyoruz. Muhittin Böcek, Antalya'ypı dünyanın en önemli kentlerinden biri haline getirecek. Turizm, konusunda, tarım, iklim konusunda olağanüstü artıları var. Antalya aynı zamanda entellektül, birikim kenti.

Toprakları Singapur'un 2 katı kadar. Ama Singapur kadar değil. Hedef koyacağız. İlk 5 yılda koyulan bütün hedefler gerçekleşecek. Ben Muhittin Böcek'e güveniyorum.

Bizim belediyelerimizde asgari ücret 2200 TL'dir. AKP'li belediyelerde 2020 TL. Bütün AKP'li kardeşlerime sesleniyorum: Asgari ücretin 2200 TL olmasını istiyorsan. Sandığa gideceksin CHP'li belediyeye oy vereceksin kardeşim.

Özellikle CHP'liler oylarını İYİ Parti'li belediye başkan adaylarına verecekler.

Çiftçiyi, hal esnafını, seracıyı terörist ilan ediyor. Ne yaptı bunlar? Bi hataları mı var? Hataları varsa gitti AKP'ye oy verdi. AKP'ye dersini verecekler.

Gübre'ye yüzde 100, elektrik, mazota zam yaparsın. Bunlara kimse bişey demez!
Asıl zammı sen yapıyorsun, faturayı çiftçiye çıkartırıyor. Bunları düşünerek sandığa gideceksin. İzmir Büyükşehir Belediyemiz çok güzel projeler yaptı. Tarım Türkiye'de gerilerken İzmir'de yüzde 7,5 büyüdü. Aynısın Muhittin Böcek Antalya'da yapacak.

ERDOĞAN'A TANZİM SORUSU

Vatandaştan bedavaya aldıkları ürünleri para ile sattılar. Bundan daha ayıp bir şey olabilir mi? Şimdi soruyorum bu para nereye gitti?

2 tür belediyecelik var biri halkçı belediyecelik diğeri Saray belediyeciliği. Başkanlara söylerim saydam belediyecilik. Harcadığınız her kuruşun hesabını vereceksiniz!
2- Bütün belde halkını kucaklayacaksınız. Sadece yoksulların olduğu yere pozitif ayrımcılık yapacaksınız.

Etiketler
Muhittin Böcek Antalya Kemal Kılıçdaroğlu