Erdoğan: '31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyorlar'

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üreğil Millet Bahçesi'ndeki Mamak Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan: '31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyorlar'

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üreğil Millet Bahçesi'ndeki Mamak Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— Şimdi burada Ankara'nın en güzel Millet Bahçesi yapılıyor. Evlatlarımız Üreğil Millet Bahçesi'nde doğaya olan özlemini giderecek. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için 31 Mart seçimleri çok önemli.

— 24 Haziran'dan nasıl alnımızın akıyla çıkmışsak, 31 Mart'tan da tarihi bir zaferle çıkmamız şart. CHP'nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor. 31 Mart'ta millete ders vermek için, sizlerle hesaplaşmak için adeta gün sayıyorlar. Dörtlü bir ittifakla karşımızdalar, bu zillet ittifakıdır.

- Gezi'de, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da başaramadıklarını şimdi kirli pazarlıklarla yapmaya çalışıyorlar. Ankara'da Cumhur İttifakı olarak MHP ile beraberiz. Karşımızda CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi var.

— CHP ne demek biliyor musunuz? CHP; çöp, çukur, çamur demektir. CHP; hırsızlık, haksızlık, hukuksuzluk demektir. CHP; kavga, kaos, kutuplaşma demektir. CHP; bakımsızlık, başarısızlık, beceriksizlik demektir. Allah bu memleketi yıkım ittifakının eline geçmekten korusun.

— Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici, yüz kızartıcı sahnelere, kirli pazarlıklara hep birlikte şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu parti olmakla övünen CHP'de, delegelerden, bu partiye gönül veren üyelerden ziyade, Kandil'deki terör baronlarının sözü geçiyor.

— AŞTİ-ODTÜ arasındaki 5 kilometrelik batı, Dikimevi-NATA Vega arasındaki 10 kilometrelik doğu hattıyla Ankaray'ı 15 kilometre uzatacağız.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Seçim Mamak