CHP Genel Merkezi'nden Mehmet Siyam Kesimoğlu'na yanıt

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Pazar günü yapılan Parti Meclisi sonrası aday gösterilmeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun "Bu kararı tanımıyorum" sözlerine yanıt verdi.

CHP Genel Merkezi'nden Mehmet Siyam Kesimoğlu'na yanıt

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yeniden aday gösterilmeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun, “Bu kararı tanımıyorum” açıklamasına yanıt verdi.

Öztrak, “Tanıyıp tanımaması kendi takdiridir. Ama genel merkezimiz kılı kırk yararak, kiminle yürüyeceğine karar vermiştir. Öyle de devam edecektir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ’da partisinin düzenlediği 31 Mart yerel seçimleri konulu toplantıya katıldı.

‘GENEL MERKEZİMİZ KİMİNLE YÜRÜYECEĞİNE KARAR VERDİ’

31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimi tarafından aday gösterilmeyen Kırklareli’nin mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun, “Bu kararı tanımıyorum, kabul etmiyorum” sözlerini gazetecilerin hatırlatması üzerine de Öztrak, şunları söyledi:

“Sonuç itibarı ile sonuç doğuran kararı genel merkezimiz vermektedir. Sayın Kesimoğlu’nun tanıyıp tanımaması kendi takdiridir. Ama genel merkezimiz kılı kırk yararak, kiminle yürüyeceğine karar vermiştir. Öyle de devam edecektir. Karar değiştirmek gibi teknik bir sıkıntı yoksa, karar değiştirmek gibi bir huyumuz yok.”

Etiketler
Kırklareli Faik Öztrak Mehmet Siyam Kesimoğlu