CHP’li Aday Adayı Mahir Doğan, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Avcılarlı Pazar esnafını ziyaret ederek, bir bir tokalaştı.

CHP’li Aday Adayı Mahir Doğan, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir
Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Avcılarlı Pazar esnafını ziyaret ederek, bir bir tokalaştı.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Avcılar Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafıyla birlikte vatandaşların da sorunlarını dinleyen Doğan, çözüm politikalarını anlattı.

Ekonominin şuan bulunduğu durum hakkında konuşan Doğan, görev verildiği takdirde pazar yerlerini daha düzenli ve Avcılar’a yakışır hale getireceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Biz bu yola halka hizmet için çıktık. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinliyoruz. Halkın bize vereceği destek ile tüm sorunlara çözüm olacağız. Biz kendimiz için değil vatandaşımız için aday olduk.”

ESNAFTAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İlçede gerçekleştirdiği pazar ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Belediye Başkan aday adayı Mahir Doğan,“ Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz.

Bu ziyaretler esnasında, esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Pazarlarımızı hizmete sunarak bölgemizin en ciddi sorunlarından bir tanesini daha çözüme kavuşturmuş olacağız. Modern, kapalı ve güvenli ortamlarda hizmet verecek olan semt pazarlarımız bütün yönleriyle Avcılar’a yakışan ölçülerde olacaktır” dedi.

Etiketler
Avcılar Seçim