Ali Kemal Elitaş’tan esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkan aday adayı Ali Kemal Elitaş’tan 2019’un ilk günlerinde Menemen esnafını ziyaret etti.

Ali Kemal Elitaş’tan esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkan aday adayı Ali Kemal Elitaş’tan 2019’un ilk günlerinde Menemen esnafını ziyaret etti.

Elitaş, yılın ilk günlerini merkez ve belde esnafı ziyaretlerine ayırdı. Menemen merkezindeki tüm esnafı tek tek ziyaret eden Elitaş, hem yeni yılla ilgili hem umut dolu ifadelerde bulundu hem de esnafına yeni yılda bol ve bereketli işler temenni etti.

"Menemen’de bir Cumhuriyet Hikayesi yazmaya geliyoruz" sloganı ile yerel seçim çalışmalarını devam ettiren Elitaş, 2019’un hem ülkemiz hem de kentimiz için zor geçeceğini lakin halk ve yerel yöneticiler arasında yaratılacak sinerji ve üretilecek ortak projeler ile bu zor günleri en az hasarla atlatabileceklerini söyledi.

Menemen’in tarım alanında güçlü bir yanı olduğuna vurgu yapan Elitaş, öncelikle tarımsal alanda atılacak kalkınma adımları ile hem köylünün hem de Menemen köylüsünün refah seviyesinin artacağına dikkat çekti.

Menemen’in artık içinden geçilen değil, ziyaret edilen bir marka ilçe olması için projeler hazırladığını aktaran Elitaş, kent belleği müzesi, Menemen Çarşısı, Menemen Festivali, bisiklet yolları gibi projeler ile kente turizm değeri kazandıracaklarını bunun da Menemen esnafı için ciddi bir ekonomik katkı sunacağını belirtti.

Tüm esnafla tek tek tokalaşan, tüm dükkanları ziyaret eden Elitaş, hem genç aday olması hem de dinamik karakteri ile dikkat çekti.

Elitaş, “yeni yılda aday kim olursa olsun kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Menemen’imiz olacak, yarınlarımız çok güzel olacak” dedi.