Muhtarlardan Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması

Seyhanlı muhtarlar, Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Doktor Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması yaptılar.

Muhtarlardan Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması

Seyhanlı muhtarlar, Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Doktor Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması yaptılar.

Adıgüzel'in başarılı işler yapacağına inandıklarını belirten muhtarlar, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar döneminde yapılan hizmetlerin hızla devam etmesi gerektiğini savundular.

18 Aralık'ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi toplantısında Zeydan Karalar'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesiyle birlikte Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Doktor Ahmet Adıgüzel'e destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Muhtarlardan Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması - Resim : 2Hıdır Koluman

Adıgüzel'e bir destek de muhtarlardan gelirken, Zeydan Karalar'ın Seyhan Belediye Başkanı olarak güzel çalışmalara imza attığını belirten Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hıdır Koluman, “Biz Seyhan'da hizmetlerin sekteye uğramasını istemiyoruz. Zeydan Bey'den boşalan Başkanlık makamına siyasi görüş ayırt etmeksizin herkese eşit ve adil hizmet götürecek bir ismin gelmesini istiyoruz. Bu isim de Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel'dir. Kendisine bu anlamda inancımız sonsuz. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Muhtarlardan Ahmet Adıgüzel'e destek açıklaması - Resim : 3
Feridun Dağlık

Adıgüzel'in başarılı işlere imza atacağına inandığını kaydeden Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Seyhan Şube Başkanı ve Hurmalı Mahalle Muhtarı Feridun Dağlık ise şunları söyledi:

“Bizler Seyhan ilçesinde hizmet veren muhtarlar olarak Ahmet Adıgüzel isminin Seyhan Belediye Başkanlığına çok yakıştığını düşünüyoruz. Hem kentimizin, hem de çocuklarımızın geleceği için Halkın Doktoru'na güveniyoruz, inanıyoruz ve kendisini sonuna kadar destekliyoruz. Adaylığının en kısa zamanda açıklanmasını bekliyoruz”.