CHP Adana İl Başkanı'ndan 'anket' uyarısı

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Adana'da CHP'lilere gönderilen anketle ilgili parti örgütüne uyarıda bulundu.

CHP Adana İl Başkanı'ndan 'anket' uyarısı

GERÇEK GÜNDEM - CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Adana'da CHP'lilere gönderilen anketle ilgili parti örgütüne uyarıda bulundu.

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, "CHP'ye nifak sokmaya kimsenin gücü yetmez. Bu tür SMS'lere ve anketlere itibar edilmemelidir" başlığıyla yaptığı açıklaması şöyle:

"Değerli Adanalılar,
Her zaman “Önce Türkiye” anlayışıyla hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye genelinde seçim kazanacak adayları belirleme konusunda çok titiz bir çalışma yürütmektedir.

CHP Genel Merkezi zaman zaman seçim anketleri yaptırmaktadır. Ancak bu anketlerin hiçbiri için BU TÜR BİR DUYURU ASLA YAPILMADIĞI GİBİ, anket yapılacağına dair hiçbir zaman da seçmenlere bu tür SMS’ler GÖNDERMEMİŞTİR.
Bu SMS’i gönderip ve sözde anketi yaptıranların tek amacı CHP’nin Adana’daki seçimi kazanacağı gerçeğine gölge düşürmek ve kafa karışıklığı yaratmaktır.

BU TÜR SMS’LERE VE ANKETLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR.

Genel Merkezimiz en kısa zamanda öz evladı olan bir ismi Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayacak ve tüm parti örgütlerimizle birlikte canla başla çalışıp, Adana’nın genelini sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız.

AV. EMRAH KOZAY, CHP ADANA İL BAŞKANI"

ADANA'DA CHP'LİLERE GÖNDERİLDİĞİ BELİRTİLEN ANKET ŞÖYLE:

CHP Adana İl Başkanı'ndan 'anket' uyarısı - Resim : 3

Etiketler
Adana Emrah Kozay