‘Hesap verebilmeliyiz’

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı, Makina Yüksek Mühendisi Hüseyin Vatansever, tüm aday adaylarına çağrıda bulundu, ilçenin gelecek vizyonuna damga vuracak projelerin halka açık toplantılarda tartışılmasını önerdi.

‘Hesap verebilmeliyiz’

Şehirlerin gerçek sahiplerinin ‘seçilmiş’ belediye başkanları olduğunu sürekli vurguladığını belirten Vatansever, “Partimizden aday adaylığını açıklayan hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla birlikte, partimize oy vermeyi düşünen ya da düşünmeyen tüm yurttaşlarımızın davetli olduğu bir toplantıda buluşmayı öneriyorum. Hemen her gün birlikte olduğum yurttaşlarımız da bu yöndeki taleplerini dile getiriyorlar. Çok haklı bir talep bu. Zira, vatandaşlarımız kime oy vereceklerini, oy verecekleri kişinin kendi hayatlarına ve çocuklarının geleceğine nasıl dokunacağını merak ediyor, bilmek istiyor” dedi.


HP’nin Halkçı Belediyecilik Manifestosu’nun ikinci maddesinde “Halkın belediyeciliğinde vatandaşına ve seçmenine hesap vermek onurlu bir görev kabul edilir” tümcesinin yer aldığını vurgulayan Hüseyin Vatansever, bu cümlenin Türkiye’deki tüm belediyelere örnek olması gereken bir uyarı olduğunu söyledi.

Etiketler
Ağrı