Sarıgül: Başımızın tacı kadınlarımız

CHP Şişli Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mustafa Sarıgül bugün Kurtuluş'taydı.

Sarıgül: Başımızın tacı kadınlarımız

CHP Şişli Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mustafa Sarıgül bugün Kurtuluş'taydı.

Kurtuluş'ta yüzlerce kişi tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, "Şişli'nin ışığını yeniden yakmak üzere çıktığımız bu yolda, sokaklara dökülen her bir yurttaşım ayrı bir ışık oluyor" dedi.

Konuşmasında özellikle kadınlara ve gençlere seslenen Sarıgül, Yeni Şişli'de en büyük güvencesinin kadınların ve gençlerin olacağını belirterek "gençlere diyoruz ki, meşaleleri hazırlayın, zafer yakın" sözleri meydanı dolduran gençlerin yoğun tezahüratına yol açtı.

İstanbul'daki soğuk havaya rağmen kendisini Kurtuluş'ta yalnız bırakmayan kadınlara da teşekkür eden Mustafa Sarıgül, "Her koşulda Şişli'deki hizmetlerimizi özlediğini gösteren, evlerinden çıkıp meydanları dolduran elleri öpülesi analarımıza çok teşekkür ederim. Yeni Şişli'de de başımızın tacı yine sizler olacaksınız." dedi.

Konuşmasında kadınların önemine ayrıca vurgu yapan Mustafa Sarıgül, Kurtuluş'ta kendisini karşılayan kadınlara "Her koşulda Şişli'deki hizmetlerimizi özlediğini gösteren, evlerinden çıkıp meydanları dolduran elleri öpülesi analarımıza çok teşekkür ederim. Yeni Şişli'de de başımızın tacı yine sizler olacaksınız." diyerek seslendi.

Etiketler
Şişli Mustafa Sarıgül