Muharrem Dalkıç: Çay ve simit parasına siyaset yapacağım

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Dalkıç, CHP Sancaktepe İlçe Merkezinde yaptığı basın açıklamasında alışılmışın dışında ezber bozan tavrı ile dikkat çekti.

Muharrem Dalkıç: Çay ve simit parasına siyaset yapacağım

Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Dalkıç’ın basın açıklamasında öne çıkan konular, Simit ve çay parasına siyaset yapmak, Sokakları ve caddeleri seçim malzemelerim ile kirletmeyeceğim, İlçemizde Atatürk Kültür Merkezi istiyorum başlıkları altında 3 konu dikkat çekti.

Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Dalkıç’ın basın açıklaması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. CHP Sancaktepe İlçe Başkan vekili Sevgi Aksu “ Bu gün ilçemiz de Belediye Başkan Aday Adayımız basın açıklaması yapacak ve kendi çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunacak. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Basın açıklamasına Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayları Alper Yeğin, Özgen Nama ve Yılmaz Baydar, Belediye Meclis Üyelerinden Belgüzar Öztürk, Soner İkitemur, Ali Duman, Sinan Doğan, dernek temsilcileri ve partililer katıldı.

Eşi ve torunları ile birlikte kürsüye gelen Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Dalkıç konuşmasında ; “ Değerli Sancaktepe’liler, Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hoş geldiniz, gözlerinizdeki o pırıltıyı görünce, sadece şunu söylemek geliyor içimden, Hoş buldum, Hoş bulduk.

Ortak amaçlarımız, ideallerimiz ve gönül birliğimiz bunu gerektiriyor. Bu uzun, yorucu meşakkatli yolda, Sizlerle beraber omuz omuza çalışmak istiyorum.
İnandığım bu; Halka hizmet hakka hizmet’tir düstûruyla, Şu an karşınıza 4 yıllık bir birlik , beraberlik içinde birbirimizi severek, sayarak, ayrıştırmayarak, çok çalışarak, ama bir o kadar da keyif alarak, zevkle, şevkle, heyecanla sizinle beraber Sancaktepe’yi yönetmeye talibim. Birlikte düşüneceğiz, birlikte üreteceğiz ve birlikte yöneteceğiz…” dedi.

Muharrem Dalkıç son olarak ; “ Değerli dostlarım – Sancaktepe’de önümüzdeki yerel seçimde, hep birlikte gecemizi gündüzümüze katmaya, çalınmadık kapı, ulaşılmadık bir karış yer kalmamacasına çılgınca, yorulmadan, Gönüllerimizde yüklü sevdadan aldığımız güçle, koşturacağız, yorulacağız ama sonunda mutlaka kazanacağız dediğimiz mücadelemize hoş geldiniz!” diye konuşmasını sonlandırdı.

Çay ve Simit Parasına Siyaset Yapacağım

Muharrem Dalkıç, Konuşma yaptığı masaya hazırladığı Simit ve Çay parasına siyaset yapacağım sözü partiler tarafından çok beğenildi ve uzunca bir süre alkışlandı. Muharrem Dalkıç “Ben sizlerle beraber, birlikte yola çıkıyorum. Bir ilki biz sizlerle beraber Sancaktepede başaracağız. “ ifadelerinde bulundu.

Gözün aydın ağaçlarımız sizi artık incitmeyeceğim

Muharrem Dalkıç konuşmasında önemle üzerinde durduğu bir konuya daha dikkat çekti. Dalkıç “ Afişlerimle, pankartlarımla , broşürlerimle sokakları kirletmeyeceğim. Sokaklarımızı, caddelerimizi seçim afişlerim ile kirletmeyeceğim. Gözün aydın ağaçlarımız sizi artık incitmeyeceğim.” Şeklinde konuştu.

İlçemizde Atatürk Kültür Merkezi olsun

Muharrem Dalkıç son olarak , belediye meclis üyelerine de seslenerek “ İlçemizde olmayan ve bulunmayan bir Atatürk Kültür Merkezi yapılmasını sağlamak amacındayım. Bu konuda hepinizden destek istiyorum. “ diye konuştu.

Etiketler
Para Sancaktepe