AKP MKYK üyesi Külünk: Yenilenmekte direnirsek yok oluşumuzun hızı yükselecek

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kendi içimizde anlamsız ya da karşıtlığımızdan ileri gelen tartışmaları bir bütün olarak sonlandırıp birlikte akıl yenilenmesini başarmalıyız" ifadelerini kullandı.

AKP MKYK üyesi Külünk: Yenilenmekte direnirsek yok oluşumuzun hızı yükselecek

Ekonomik krizin etkileri yurttaşları açlığa ve yoksulluğa mahkum ederken 21 yıldır iktidarda olan AKP, yolsuzluk iddiaları ile gündemden düşmüyor.

AKP içinde eleştiri seslerinin yükseldiği kulislerde konuşulurken AKP MKYK Üyesi Metin Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Sosyal medyada Külünk'ün partisini eleştirdiği ve uyardığı yorumları yapıldı.

"ZAMANIN RUHUNU DOĞRU OKUMALIYIZ"

Metin Külünk paylaşımına, "Zamanın ruhunu, aklını ve eşyasını Müslümanlar olarak çok doğru okumalıyız Bu anlamda dünün gerçekliğine ait yorumlarla bugüne cevap vermek mümkün değildir" ifadeleriyle başladı.

Külünk, "Batı Aklının dünyayı ve insanlığı tek tipleştirmek istediği, dijital diktatörlük üzerinden insan özgürlüğünü yok etmek istedikleri süreçte, dijitali ve yapay zekayı doğru okuyarak zamanı doğru anlamlandırmak zorundayız" diye yazdı.

AKP'li Külünk'ün bu satırların ardından yaptığı "rant hevesleri" uyarısı "AKP içinde neler oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Külünk, "Tarihin önümüze koyduğu bu fırsat ve bizi yukarı çekişini asla günlük çıkar, heba, heves, rant duygularımıza yenik düşüremeyiz. Çünkü insanlık yeniden büyük Anadolu'yu bekliyor. Bunun şartı topyekün akıl yenilenmesi" paylaşımını yaptı.

AKP'li Metin Külünk sözlerini şöyle sürdürdü:

Topyekûn yenilenme mecburiyetimiz var. Eğer akıl olarak yenilenmekte direnirsek kayıp sayfaları değil, yok oluşumuzun hızı yükselecek. Kendi içimizde anlamsız ya da karşıtlığımızdan ileri gelen tartışmaları bir bütün olarak sonlandırıp birlikte akıl yenilenmesini başarmalıyız