Akşener ve İmamoğlu görüştü: 'İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorlukları konuştuk'

Akşener ile İmamoğlu, Saraçhane'de bir araya geldi. Görüşme sonrası konuşan Akşener, "İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorlukları konuştuk" dedi.

Akşener ve İmamoğlu görüştü: 'İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorlukları konuştuk'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, saat 12.30'da Saraçhane'deki başkanlık binasında bir araya geldi.

İmamoğlu, Akşener'i zabıta tören mangası eşliğinde karşıladı.

Akşener ve İmamoğlu görüştü: 'İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorlukları konuştuk' - Resim : 1

AKŞENER: ÇIKARILAN ZORLUKLAR VAR

Akşener ve İmamoğlu görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

Söz alan Akşener, şunları söyledi:

"İBB Başkanımızı çok görüştük kendisiyle çeşitli vesilelerle ama ilk defa makamında ziyaret ediyorum. Kahve içtik, bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır dedik. Kendisine başarı dileklerimizi tekrarladık. Biliyorum ki yalılar gidiyor o oluyor, bu oluyor, bu tür mevzularda bilgi aldık. Çalışmalar hakkında da bilgi aldık. Kendisine karşı yapılan pek çok zorlamalar var. Çıkarılan zorluklar var. İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorlukları konuştuk, bilgilendik."

İMAMOĞLU'NDAN KİTAP HEDİYESİ

Ekrem İmamoğlu, görüşme sonrası Akşener'e 'Boğaziçi Yalıları' isimli kitap hediye etti. İmamoğlu, hediyeyi verirken, "Çok kitabımız var ama ilk başa yalıları koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya gayret ediyorlar ama koruyacağız" dedi. Akşener ise "Bir mesaj var burada 'İstanbul Yalıları'nı aldık, gördük birlikte koruyacağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler
İstanbul