Sabah yazarı Engin Ardıç'tan tepki çeken sözler: 'Orasını burasını açan kızlar bu kavgada birer piyondur'

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, bugünkü yazısında "Gelirlerse 'intikam almaya' gelecekler ve terör estirecekler, orasını burasını açan kızlar bu kavgada birer piyondur" ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Engin Ardıç'tan tepki çeken sözler: 'Orasını burasını açan kızlar bu kavgada birer piyondur'

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, tepki çeken bir yazı kaleme aldı.

Ardıç, “Ağzına sağlık Melih bey” başlıklı yazısında, muhalefetin iktidar olması durumunda “intikam almaya geleceklerini” öne sürdü.

Ardıç devamında ise “Orasını burasını açan kızlar bu kavgada birer piyondur” dedi.

Yazının ilgili kısımları şöyle:

Bunu bırakıp Serenay'ın donunu yazacak değilim. Menderes dönemini de eleştirdim, Demirel'i de, bunların çok sevgili generallerini de, hazretler hiç üstünde durmadılar. Karta kaçmış bir faşist beni Atatürk düşmanı olarak etiketledi. Onun kadar kart olmayan bir başkası beni Kadir Mısıroğlu'yla aynı kefeye koydu. Oysa aramızda uçurumlar vardı. Türkiye'de insana bir etiket yapıştırırlar, ölünceye kadar çıkmaz. Hatta öldükten sonra da çıkmaz.

Türkiye'de bir yazı yazılır, sonra "Onu demek istemedim, şunu demek istedim" diye bir yazı daha yazılır.Onu da yaptık ama para etmedi. Kendi karanlıklarında boğulsunlar. Orson Welles şöyle demişti: "Bütün hayatım boyunca enerjimin ve yeteneklerimin ancak yüzde 2'sini kullanabildim. Geri kalan yüzde 98 küçük insanlarla itişmekle geçti." Şunu da iyi bilin: Bunlar demokrat falan değiller. Hiçbir zaman da olmadılar. Gelirlerse "intikam almaya" gelecekler ve terör estirecekler. Orasını burasını açan kızlar bu kavgada birer piyondur.

Etiketler
Kavga