CHP'li Özkan Tarım Kredi Market'teki 30 kuruşluk indirim kuyruğunu böyle görüntüledi

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Tarım Kredi Marketleri'nde indirim olacağı yönündeki Erdoğan açıklaması sonrası uzun kuyruklar oluşturan yurttaşların görüntülerini paylaştı.

CHP'li Özkan Tarım Kredi Market'teki 30 kuruşluk indirim kuyruğunu böyle görüntüledi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomik durumla ilgili sık sık fikir değiştirirken çelişkili açıklamalarına bir yenisini ekleyerek Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin kar amaçlı kurulmadığının altını çizmiştı.

Erdoğan'ın ''Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin'' açıklamaları sonrası Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından çok sayıda ürüne indirim yapılacağı açıklanmıştı.

30 KURUŞLUK İNDİRİM KUYRUĞU

Tarım Kredi Marketleri'nde beklenen oranda indirim yapılmazken; bir çok yurttaş ucuz ürün alabilmek için marketlere koştu.

CHP İzmir Milletvekili ''Sonu görünmeyen bu kuyruk ortalama 30 kuruşluk indirim için o da belli ürünlerde. Vatandaşı kuyruğa mahkum ettiniz. Tanzim kuyruğu bitti Tarım Kredi Kuyruğu başladı. Milleti kuyruklara mahkum edenler ilk seçimde tokadı yiyecek'' ifadeleri ile önünde uzun kuyruklar oluşan Tarım Kredi Marketi'nin görüntülerini paylaştı.

Etiketler
Tuncay Özkan İzmir Kredi Market