Turan Çömez'den Erdoğan'a: Bir gün bu bıçak seni de kesecek

Eski AKP Milletvekili Turan Çömez, FETÖ iktidar ilişkine ilişkin olarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a bir mektup yazdığını ifade ederek, "Bir gün bu bıçak seni de kesecek" dedi.

Turan Çömez'den Erdoğan'a: Bir gün bu bıçak seni de kesecek

Eski AKP Milletvekili ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın doktoru Turan Çömez Halk TV'de Kayda Geçsin programında gazeteci Şule Aydın ve Timur Soykan'ın sorularını yanıtladı.

Çömez, Soykan'ın beraber çalıştığı dönemde Erdoğan'ın Fethullahçılarla ortaklığına tanıklık edip etmediği sorusuna "Kendi adıma söyleyeyim o grupla hiçbir fotoğraf karesini gösteremezsiniz. Zaten başından beri ciddi bir tartışma içerisine girdik. Benim hedef seçilmemin belli bir nedeni vardı. Birincisi hiçbir ilişkim yok. FETÖ'nün ucunun dışarıda olduğunu ve Türkiye'nin başına bela olacağını hep söyledim" dedi.

Çömez, "İngiltere'deyken sürgünde yaaşdığım yıllarda Erdoğan'a bir mektup gönderdim. O mektupta şunu söyledim: 'Bugün senin haz etmediğin insanlar bu lanet örgüt tarafından tasfiye ediliyor, zulüm görüyor ve sen bundan mutlu oluyorsun. Fakat şunu unutma bir gün bu bıçak seni de kesecek.'" diye konuştu.

Etiketler
FETÖ Milletvekili