Kılıçdaroğlu'ndan annelere mektup, 3000 çocuğa bayram hediyesi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı öncesi İç Anadolu’da yaşayan küçük çocuklara binlerce bayramlık kıyafet yollarken; çocukların annelerine de birer mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu'ndan annelere mektup, 3000 çocuğa bayram hediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşan Kurban Bayramı öncesi İç Anadolu’da yaşayan küçük çocuklara binlerce bayramlık kıyafet yolladı.

Kılıçdaroğlu Gönüllülerinin organize ettiği faaliyetlerde hem küçük çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edildi hem de çocukların annelerine Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektuplar ulaştırıldı.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İç Anadolu illerinin yanı sıra Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan’da da aynı çalışmayı hayata geçirdi.

''SİZE SÖZ VERİYORUM''

CHP Lideri Kılıçdaroğlu yazdığı mektupta annelere şöyle seslendi :

''Sevgili Anneler;
Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Bunun için bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ihtiyacımız var.
Merak etmeyin bugünlerde geçecek ve ülkemiz yeniden huzur ve refah içinde mutlu insanların yaşadığı bir ülke olacak.

Size söz veriyorum. Bizim iktidarımızda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi için var gücümle çalışacağım/ğız. Bu bayram buruk geçirdiğimiz son bayram olacak. Hep birlikte güzel günlere çıkacağız.
Yarınlarda en güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile sizin ve ailenizin Mübarek

Kurban Bayramı’nı kutlarım…

Kemal KILIÇDAROĞLU''

''ÜLKEMİZ BÜYÜK BİR EKONOMİK BUNALIM GERÇEKLEŞİYOR''

Yardım faaliyetlerini organize eden CHP Genel Başkan Danışmanı Avukat Ahmet Nazif Yücel ise şöyle konuştu:

''Ülkemiz gerçekten büyük bir ekonomik bunalım gerçekleştiriyor. Bu durum en çok ülkemiz de emeği ile alın teri ile çalışan insanlarımızı zorluyor. Genel Başkanımıza İç Anadolu bölgesinde ki insanların yaşadıkları durumu ve taleplerini rapor olarak sunduğumuzda Sayın Genel Başkanımız hemen harekete geçmemizi ve insanların ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar gidermemizi belirttiler.

Biz de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri vasıtası ile İç Anadolu illerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşım sağladık. Hem Genel Başkanımızın hediyelerini hem de yazdığı mektup aracılığı ile selamlarını ilettik. İç Anadolu illerinin yanı sıra Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane’de de aynı faaliyetleri Kılıçdaroğlu Gönüllüleri aracılığıyla gerçekleştirdik'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı bir toplantı da kurulan Kılıçdaroğlu Gönüllülerinin önümüzde ki günlerde benzer faaliyetleri tüm ülke genelinde yapacağı öğrenildi.

Etiketler
Kurban Bayramı Kemal Kılıçdaroğlu