Hükümete yakın yazar Koç, 'kopuş büyük' dedi: 'AK Parti döneminde yetişen gençler CHP'ye umut bağlamışsa vay halimize'

Türkiye Gazetesi yazarı Koç, muhafazakar ailelerin çocuklarının Cumhur İttifakı'na oy vermek istemediğini belirterek, "AK Parti döneminde yetişen gençler, son iki yılda rahatları bozuldu diye CHP’ye ve avanelerine umut bağlamışsa vay hâlimize!" dedi.

Hükümete yakın yazar Koç, 'kopuş büyük' dedi: 'AK Parti döneminde yetişen gençler CHP'ye umut bağlamışsa vay halimize'

Hükümete yakın Türkiye Gazetesi’nin yazarı Yücel Koç, “Kaybedilen muhafazakar çocukları” başlıklı yazısında, muhafazakar ailelerin çocuklarının AKP’ye oy vermek istemediğini yazdı.

“AK PARTİ’Lİ VEKİLLER BİLE ÇOCUKLARINA CUMHUR İTTİFAKI’NA OY VERDİREMEMEKTEN ŞİKAYET EDİYORDU”

“İlk ciddi fark ediş 2019 yerel seçimlerinde olmuştu” diyen Koç, yazısını şöyle sürdürdü:

AK Partili milletvekilleri bile kulislerde çocuklarına Cumhur İttifakı adayına oy verdirememekten, hatta CHP’ye oy vermekte herhangi bir beis görmediklerinden şikâyet ediyordu.

Gazete okumayan, tek tük dizi-film dışında televizyon bile izlemeyen gençleri, karşı mahallenin hâkimiyetindeki yeni propaganda aracı sosyal medyanın kucağına terk etmenin neticesiydi bu.

Okul deseniz ayrı dert, müfredat belli zira. İmam hatipler de dâhil buna. Evlerde eskisi gibi dedeler, nineler de yoktu ki başlarından geçenleri anlatıp, çocuklara nasihatte bulunsun. Baba iş telaşında, anne ya gezmede yahut televizyonun başında…”

“28 ŞUBAT’TA OLANLARI ANLATIYORLARMIŞ AMA ÇOCUKLARI GEÇMİŞİ UMURSAMIYORMUŞ”

Muhafazakar aileleri de eleştiren Yücel Koç, yazısını şöyle sürdürdü:

“Etraftan dinliyorum; 28 Şubat’ta olanları, CHP’nin geçmişte camileri ahıra çevirdiklerini falan anlatıyorlarmış ama çocukları geçmişi umursamıyormuş.

Umursamaz tabii! Çocuğunun “din” önceliği var mı ki, umursasın!

Sadece pahalı kolejlere yollayıp dünyasını kurtarsın diye uğraştıysan, haramı-helali, sonsuz olarak kalacağı ahireti, cenneti-cehennemi, ahir zamanda olduğumuzu ve bu dönemde insanların oluk oluk küfre sürüklendiğini, asıl kurtuluşun bu sonsuz hayata hazırlanmak olduğunu, toplumumuzun millî-manevi değerlerini korumadan ayakta kalamayacağını, dinimizin hem dünya hem ahiret için çok çalışmayı emrettiğini öğretmediysen o çocuktan ne bekliyorsun?”

“20 YILLIK AK PARTİ DÖNEMİNDE YETİŞEN GENÇLER SON İKİ YILDA RAHATLARI BOZULDU DİYE CHP’YE UMUT BAĞLAMIŞSA VAY HÂLİMİZE!”

Yücel Koç, yazısını şöyle sonlandırdı:

“Günümüzün felaketi şudur; gençlere bırakın bu davayı anlatmayı, yerli ve millî meseleleri bile kabul ettirmekte zorlanır hâle gelmişiz.

Terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün neler yaptığına gözleriyle şahit oluyorlar da, bunların siyasi kolları ile kol kola girenlere muhabbet beslemekte beis görmüyorlarsa belayı elimizle çağırıyoruz demektir.

Çevreden duyduklarımıza bakılırsa kopuş büyüyor.

Özellikle geçtiğimiz sonbahardan bu tarafa artan pahalılık bunu daha da körüklemiş görünüyor.

20 yıllık AK Parti döneminde yetişen gençler, dünyanın felakete sürüklendiği son iki yılda rahatları bozuldu diye CHP’ye ve avanelerine umut bağlamışsa vay hâlimize!

Biz nasıl bazı şeyleri yaşayarak, acı tecrübelerle öğrenmişsek, gün gelir onlar da öğrenirler.

Allah sonumuzu hayretsin.”

Etiketler
Muhafazakar Cumhur İttifakı İttifak AK Parti