AKP içindeki Arınç kavgası büyüyor: AKP Manisa yöneticisinden Metiner'e sert yanıt

Metiner'in sözleri karşısında Bülent Arınç'a destek memleketinden geldi. Manisa'da AKP yönetiminde bulunan Fatih Özsümer, yaptığı paylaşımla Metiner'e tepki gösterdi.

AKP içindeki Arınç kavgası büyüyor: AKP Manisa yöneticisinden Metiner'e sert yanıt

GERÇEK GÜNDEM - AKP kurucularından eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın dün Türkiye Demokrasi Vakfı'nda yaptığı konuşma siyasetin gündemine oturdu.

Arınç, AKP'li siyasetçilerin böyle toplantılara gelmeye korktuklarını ileri sürdü ve "majestelerinin gazetecileri" olarak nitelendirdiği gazetecilere de "Artık kral çıplak demenin zamanıdır" çağrısında bulundu.

METİNER TEPKİ GÖSTERDİ

Bülent Arınç'ın sözlerine eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, katıldığı televizyon progarmında tepki gösterdi. Metiner, "Yüce divan oylamasında Bülent Arınç ve arkadaşları Davutoğlu ekibi ‘Evet’ oyu kullandılar. İçimizde FETÖ’cüler vardı, onlar ayrıldılar siz onlar kadar bile şerefli değilsiniz. Hem içimizde durup hem arkamızdan hançerlemek namertliktir." ifadelerini kullandı.

MANİSA'DAN METİNER'E YANIT: TERÖR TÖVBEKARI

Metiner'in sözleri karşısında Bülent Arınç'a destek memleketinden geldi. Manisa'da AKP'nin önemli isimlerinden olan ve hala Manisa'da AKP yönetiminde bulunan Fatih Özsümer, yaptığı paylaşımla Metiner'e tepki gösterdi.

Özsümer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Terör tövbekarı, ses kasedi ortaya çıkınca İngiliz Uşaklarından daha açılı yerlere eğilen bu kütle kalmış Şeref’ten bahşediyor. Birileri “bunlar Sizi hançerliyor davayı hançerliyor” diyor. Bu da kalkmış saptırmak için “ namertsiniz “diyor. Hadi len, 40 Pınar Cazgırı çapsız."

AKP'li Özsümer'in Mehmet Metiner'in HADEP geçmişini hatırlatması dikkat çekti.

AKP içindeki Arınç kavgası büyüyor: AKP Manisa yöneticisinden Metiner'e sert yanıt - Resim : 3

Etiketler
Manisa Bülent Arınç Kavga