Kılıçdaroğlu Burdur Bucak'ta CHP'ye katılan 501 kişiye seslendi: 'Çay içmek, çaya şeker atmak bile lüks'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur'da üye katılım törenine katıldı. 501 üyenin katıldığı törende Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu Burdur Bucak'ta CHP'ye katılan 501 kişiye seslendi: 'Çay içmek, çaya şeker atmak bile lüks'

Son aylarda Türkiye'nin dört bir yanında üye sayısını arttıran Cumhuriyet Halk Partisi, bugün Burdur'da üye katılım töreni düzenledi.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı içinde İYİ Parti'nin aday çıkardığı ve yüzde 42 oyla yüzde 45 oy alan AKP'nin gerisinde kalındığı Burdur'un Bucak ilçesinde aralarında daha önce iktidar partisi üyesi olanlarından da bulunduğu 501 kişi CHP'ye üye yapıldı.

Bucak ilçesinde yapılan bu üye atağında CHP lderi Kılıçdaroğlu'nun Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve Beşiktaş Belediyesi Meclis üyesi de olan Beşiktaş'ın Çarşı grubunun avukatı Devrim Alparslan'ın öne çıktığı öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU: 'RÜŞVET YİYENLERİN, EZENLERİN HER ZAMAN KARŞISINDA OLDUM'

örene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 501 kişinin partisine katıldığı törende konuşan CHP liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Haktan, emekten yana olan, hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer bunu yapabilirsek memleketimizi bataktan kurtaracağız. " ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Emeğiyle geçinmeye çalışanlar partiye katılıyor. Bu davanın neferi olarak ben karşınızdayım.

Bucak'tan arzu ettiğimiz oyu alamadık bugüne kadar. Bunun sorumlusu Bucaklı kardeşlerim değil, biziz.

7 kardeşiz, üniversiteyi bitiren sadece benim. Devlette önemli görevlerde bulundum. Her aşamada onurumla gezdim. Siyasete girdiğim gün mal varlığımı internet siteme koydum. Rüşvet yiyenlerin, ezenlerin her zaman karşısında oldum her zaman mücadele ettim.

KILIÇDAROĞLU: 'EN ÇOK ÇALIŞAN DA KADINLAR EN ÇOK MAĞDUR EDİLEN DE KADINLAR'

Çay içmek, şeker atmak bile lüks hale geldi diyorsa bunu oturup konuşmamız lazım. Bunu siyaset düzeltecek. Haktan, emekten yana olan, hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer bunu yapabilirsek memleketimizi bataktan kurtaracağız.

En çok çalışan kadınlar, en çok mağdur edilenler de kadınlar. Onun için aile destekleri sigortasını getireceğiz.

Etiketler
Burdur Kemal Kılıçdaroğlu Lüks