CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan Abdulkadir Selvi'ye: Tecrübemle sabittir ki, tamamen manipülasyon

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri arasında polemik yaşandığını iddia eden Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yanıt verdi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan Abdulkadir Selvi'ye: Tecrübemle sabittir ki, tamamen manipülasyon

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, iktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin ana muhalefet partisi kulislerine dayandırdığı yazısına tepki gösterdi.

Söz konusu yazıda Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yol arkadaşlarıma sesleniyorum; ya bana katılın ya da yolumdan çekilin" ifadesini kullandığı grup konuşmasından önce bazı milletvekilleriyle görüştüğünü ve bu kişilerin "Cumhurbaşkanı adayını son anda öğrenmek istemiyoruz. Ekmeleddin İhsanoğlu olayında olduğu gibi yeni bir ‘Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz’ muamelesi ile karşılaşmak istemiyoruz" dediğini iddia etmişti.

Kılıçdaroğlu'nun bu olay üzerine konuşma metnini yırttığını ileri sürmüştü.

CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla Selvi'ye yanıt verdi. "Tecrübem ile sabittir ki, Selvi’nin bu yazısı tamamen manipülasyon. Genel Başkanımız grup toplantısı öncesi milletvekilleri ile görüşmez. Saat 12.30 civarında Meclise gelir. Grup başkanvekili tarafından karşılanır. Sonra odasında çalışır" diye yazdı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan Abdulkadir Selvi'ye: Tecrübemle sabittir ki, tamamen manipülasyon - Resim : 1

Etiketler
İstanbul Kemal Kılıçdaroğlu Abdulkadir Selvi Hürriyet