AKP'ye uyarılarda bulunan Bülent Arınç'a yanıt Yeni Akit'ten geldi: 'AK Parti'nin kamburu'

Bülent Arınç’ın partisine uyarılarda bulunduğu konuşmasına tepki hükümete yakın Yeni Akit gazetesinden geldi: “AK Parti'nin kamburu Arınç yine suyu bulandırma peşinde.”

AKP'ye uyarılarda bulunan Bülent Arınç'a yanıt Yeni Akit'ten geldi: 'AK Parti'nin kamburu'

​AKP Manisa İl Başkanlığı'nın iftar yemeği dün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç'ın katılımı ile gerçekleşti.

Partinin kurucuları arasında bulunan Arınç, yaptığı konuşmada partisine uyarılarda bulundu.

Ekonominin kötü gidişatını hatırlatan Arınç, “Her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor ve enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60'ı bulmuşsa, milleti hitabetle coşturamaz, konuşmayla aldatamazsın. Gerçeği göreceğiz ve sorunu çözeceğiz. Sorunlar çözüldükçe millet hiçbir zaman bizden kopmadı" dedi.

“SEÇİM SONUÇLARINDAN ÇOK EMİN DEĞİLİM”

AKP’nin bir takım sıkıntılar çektiğini söyleyen Bülent Arınç, şunları kaydetti:

"Ekonomide sıkıntılar varsa, alım gücünüz azalmışsa, Türk parasının kıymeti düşmüşse, her gün ihtiyaç maddelerine zam geliyor ve enflasyon resmi rakamlarla yüzde 60'ı bulmuşsa, milleti hitabetle coşturamaz, konuşmayla aldatamazsın. Gerçeği göreceğiz ve sorunu çözeceğiz. Sorunlar çözüldükçe millet hiçbir zaman bizden kopmadı. Hiçbir zaman da bizden kopmayacak. Bunu yapacak güçteyiz. Arkadaşlar başarılı olamazsak, seçim sonuçlarından çok emin değilim. Başarılı olmak zorundayız. Çok iyi şeyler yapmak zorundayız.”

YENİ AKİT HEDEF ALDI

Bülent Arınç’ın partisine uyarılarda bulunduğu konuşmasına tepki hükümete yakın Yeni Akit gazetesinden geldi. Yeni Akit, Arınç’ı eleştirdiği haberine “AK Parti'nin kamburu Arınç yine suyu bulandırma peşinde” başlığını attı.

Akit’in haberinde şu ifadeler yer aldı:

“Yaptığı her açıklamayla muhalif medyaya malzeme veren eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yine en iyi bildiği işe soyunup AK Parti'yi eleştirdi. Memleketi Manisa’da AK Parti İl Başkanlığı’nın iftar yemeğinde konuşan Arınç, "Milleti hitabet ile coşturamaz, konuşmayla aldatamazsınız” diyerek partisine kılçık attı. Arınç, sorunların çözülmediği takdirde önümüzdeki seçimlerde partisinin başarılı olup olmayacağından emin olamadığını da söyledi.”

Etiketler
Yeni Akit Akit gazetesi Bülent Arınç