Dilipak'tan dikkat çeken sözler: 'Ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak iktidara seslendi ve “‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş" dedi.

Dilipak'tan dikkat çeken sözler: 'Ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Herkesi İHL’li yapalım derken” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak bugünkü yazısında, “‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş. Sonuç ortada” diye sitem etti.

Dilipak şunları belirtti:

“Bizim İHL’lilerin bir kısmı vakti zamanında, Mehdi, Masonluk, Anti Darvinizm derken Adnan Oktar’ın ağına düşmüştü, kimisi Kalkancı’dan yana oldu, şu tarikat, bu dergah, filan cemaat, FETÖ, DAEŞ, Hizbullah filan derken bugün bu gençler Deist ve Agnostik olmaya başladılar. Ahmet Ünlü’ye göre, bu gençlerin sayısı yüz binlere ulaştı ve milyona giderken, bunların %70’i namazlı abdestli ailelerin çocuğu.

REVİO yöneticisini İmam-Hatip’e ya da MAARİF’e yöneticisi yaparsanız olan ve olacak olan daha birçok şeyden şikâyet etme hakkınızı sınırlandırmış olmaz mısınız! Birileri İHL ile İHALE işlerini karıştırmış olmalı. Birtakım ihalecilerin adını, binasını yaptı diye eğer İlahiyat Fakültesinin alnına adını çakarsanız, işte böyle çakılırsınız sonra. ‘İşte ne güzel camiler, İmam-Hatip binaları yaptık’ demekle bitmiyor iş. Sonuç ortada. Asıl sorun META değil. META peşinde koşanların METAVERSE’ye de sazan gibi atlayacaklarından kuşku yok.”

Etiketler
Yeni Akit Abdurrahman Dilipak