Sosyal medyada gündem oldu: Bartu Küçükçağlayan, 'Hakan Şükür' cevabını veremedi

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Socrates dergisinin YouTube yayınında müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan'a Galatasaray'ın en iyi santraforunu sordu. Bir süre sessiz kalan ve konuşamayan Büyükçağlayan, Hakan Şükür diyemedi: "Söyleyemiyoruz adını galiba...

Spor dergisi Socrates’in YouTube platformundaki ‘Demirkol’un Galaxy Rehberi’ adlı yayında spor yazarı Mehmet Demirkol, müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan’a Galatasaray’ın en iyi santraforunu sordu.

Bir süre sessiz kalan ve konuşamayan Büyükçağlayan, Hakan Şükür dememek için, “Söyleyemiyoruz adını galiba” ifadesini kullandı.

Bu yanıt karşısında yayın sunucusu Mehmet Demirkol kahkaha atmakla yetindi. Sanatçı Büyükçağlayan ise, “Öyle bir şey var abi” diye sözlerine devam etti.

O ASLINDA YOK

Hakan Şükür ise Bartu Küçükçağlayan'ın videosunu paylaşarak "Ancak diktatörlüklerde olabilecek bir durum, Allah’tan Türkiye’de böyle bi şey yok…!!" dedi.

AKP'DEN MİLLETVEKİLİ OLMUŞ, GÜLEN İLE İLİŞKİLER BOZULUNCA İSTİFA ETMİŞTİ

Eski futbolcu Hakan Şükür, 1 Nisan 2011 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisinden, İstanbul 3. bölge, 4. sıradan milletvekili adayı olmuş 11 Haziran 2011'de yapılan seçimle birlikte milletvekili olarak parlamentoda yerini almıştı. 16 Aralık 2013 günü AKP'den istifa ederek bağımsız milletvekili olarak yoluna devam etmişti. 2015 seçimlerinde bağımsız aday olarak seçimlere girmiş ancak kazanamamıştı.

Daha sonra Erdoğan'a hakaretten yargılanmış, bu sırada kendisinin ABD'ye taşındığı ortaya çıkmıştı. 65. Türkiye Hükümeti ve dönemin yargı kuruluşlarınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) verdiği destekler üzerine kendisi ve babası hakkında gözaltı kararı çıkartılmıştı. ABD'de yaşayan Hakan Şükür için kırmızı bülten çıkarılmış, babası Sermet Şükür ise gözaltına alınmıştı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasını değerlendiren mahkeme tarafından yaklaşık 200 milyon TL değerindeki mal varlıklarına el konulması kararı verilmişti. Bununla beraber 14 Temmuz 2017 tarihinde çıkan KHK ile Arif Erdem ile birlikte kendisine verilen tüm madalyaların geri alınmasına karar verilmişti.

"HER İŞTE ENGEL ÇIKIYOR" DİYEREK ABD'YE TAŞINDIĞINI ANLATTI

Mayıs 2018'de yayınlanan ve The New York Times'a verdiği röportajda, Eylül 2015 tarihinde Türkiye'den ayrılıp Kaliforniya'ya arkadaşının yanına geldiğini, 2015'te milletvekilliğinin sona ermesinden sonra Türkiye'de yapacağı her işte önüne engeller çıkarıldığını ve burada yaşamaya karar verdikten sonra eşini arayıp üç çocuğu ile beraber yanına gelmelerini istediğini söylemişti.

Etiketler
Hakan Şükür Galatasaray Ordu Mehmet Demirkol