Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Bahçeli usulü' yanıt: İttifaktaki 3 eksiği bulun...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi. Kaftancıoğlu da 'Bahçeli usulü' hesap yapmayı tercih etti.

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Bahçeli usulü' yanıt: İttifaktaki 3 eksiği bulun...

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında megastar Tarkan'ın gündemde yerini koruyan Geççek şarkısı hakkında yaptığı değerlendirme ile dikkat çekti.

Devlet Bahçeli, "6 rakamına dikkat buyurunuz. Bu rakamı terse çevirdiğinizde tabiatıyla 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek, görüneni tüm beraaklığı ile göstermektir. Biz 6'ya bakınca gördüğümüz 6 oktur. Yuvarlık masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 6'yı çevirip 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur. 9 ışıktır. Sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir. Cumhur İttifakı'nın 2023'te açık ara önce geçeceğinin simgesidir." dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında sık sık ilginç matematik hesapları kullanması sosyal medyanın da konusu olurken Devlet Bahçeli'nin açıklamasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu'nun da 'Bahçeli usulü' hesap göndermesi yaptığı görüldü.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şöyle oldu:

Bahçeli usulü… ????

D+e+v+l+e+t=6

Cumhur İttifakı= AKP + MHP + BBP+ Mafya +5’li çete +Uyuşturucu Baronları= 6

Ters çevir 9

İttifaktaki 3 eksiği bulun

Mesele görmek:)

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Bahçeli usulü' yanıt: İttifaktaki 3 eksiği bulun... - Resim : 1

Etiketler
Devlet Bahçeli İstanbul Canan Kaftancıoğlu İttifak