Bahçeli: Kimse bize özgürlük dersi vermeye kalkışmasın, biz alayının ederini, giderini, çapını, çalımını biliriz

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin kampında yaptığı açıklamada yine CHP'yi hedef aldı. Bahçeli'nin hedefinde ayrıca, ABD'nin yeni Büyükelçisi ve Osman Kavala'yla ilgili ihlal kararı veren AİHM de vardı.

Bahçeli: Kimse bize özgürlük dersi vermeye kalkışmasın, biz alayının ederini, giderini, çapını, çalımını biliriz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'daki kampında basın toplantısı düzenledi.

Bahçeli'nin hedefinde Milliet İttifakı, CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD'nin yeni Büyükelçisi Flake vardı.

Millet İttifakı için "Bunlar su kaynatmış, kayış koparmış, dingil kırmıştır" diyen Bahçeli, ABD Büyükelçisine, MHP'nin projelerini hatırlattı ve "Be hey Büyükelçi sen kendini ne sanıyorsun?" diye seslendi.

Bahçeli, Osman Kavala davasında ihlal kararı veren Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ni de hedef aldı ve "Kimse bize özgürlük dersi vermeye kalkışmasın. Biz alayının ederini, giderini, çapını, çalımını biliriz" ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN MASKESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"-Zillet ittifakı Türkiye'ye doğrultulmuş kanlı silahın pas tutmuş tetiğidir. Maalesef CHP'ye oy veren kardeşlerimiz aldatılmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi altındaki CHP tanınamaz halde, tarif edilemez kırattadır. Nerede bir bozgunculuk, hangi alanda bir buhran varsa CHP oradadır.

-Milletleri ayakta tutan en önemli unsur ahlaktır. O bozulmaya yüz tuttu mu toplumda boğuşma başlayacaktır. Neticede yıkım kaçınılmaz hale gelecektir.

-CHP milli ahlaka el kaldırmıştır. CHP, Türkiye'ye yumruk sallamış, bunun adına da demokrasi diyecek kadar zırvalamıştır.

-MHP ve Cumhur İttifakı geçilmeden Başkent Ankara'yı geçmek hayal ürünüdür. CHP'nin maskesini düşüreceğiz, kalelerine teker teker girip gerçekleri anlatacağız.

-19 Şubat 2022 tarihinde başlamak suretiyle, en son seçimlerde CHP’nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan 131 ayrı seçim bölgesinde, bu partinin gerçek yüzünü, zillete nasıl düştüğünü, bölücülüğe nasıl teşne olduğunu, karanlık yönlerini birer birer anlatacağız, milletimizi aydınlatacağız. Bunun yanında bütün ilçelerimizde çalışmaları yoğunlaştıracağız.

-Bütün ilçelerimizde çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. CHP kuvayi miskinliktir. Zillet ittifakı küresel nifak lobilerinin içimize sokulmuş Truva atıdır.

-CHP Genel Başkanı'nın, üzerinde fotoğrafının bulunduğu bir afiş bulunmaktadır. Afişteki ibareler şu şekilde, 'Etnik köken, inanç, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak' denilmekte. Türkiye'de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur. Engelliliğin dezavantaj olduğunu söylemek uydurmadır. Cinsel yönelim hususundaki dezavantajından dem vurup bunun yasal güvence altına alınacağını vadetmek maneviyatımıza sürülmüş kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu böyle tarihi bir hatanın nasıl figüranı olabilmiştir.

-Zillet ittifakı Türkiye'ye doğrultulmuş kanlı silahın pas tutmuş tetiğidir.

-CHP'nin maskesini düşüreceğiz, oy verenleri ikna edeceğiz.

"BUNLAR SU KAYNATMIŞ KAYIŞ KOPARMIŞ DİNGİL KIRMIŞTIR"

-Türkiye’nin yönetilmediğini iddia ediyorlar. Ancak ezkaza iktidara gelseler ne yapacaklarını, nasıl yöneteceklerini, hangi politikaları takip edeceklerini dahi söylemekten aciz kalıyorlar.

Zillet ittifakı dişlileri kırık çark gibidir, devamlı boşa dönmektedir. Bunlar su kaynatmış, kayış koparmış, dingil kırmıştır.

Zillet ittifakında hayır yoktur, hasenat yoktur, hamiyet yoktur, halaskarlık yoktur, hakseverlik yoktur; buna karşılık hayal çoktur, halüsinasyon çoktur, hantallık pek çoktur.

-Altını çizerek ifade ediyorum ki, Türkiye’nin parlak geleceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir.

Milli yükselişin mimarbaşı Cumhur İttifakı’dır. Erken seçim Türkiye’nin gündeminde yer almamaktadır.

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Kılıçdaroğlu ve yandaş korosu bunu aklından çıkarmamalıdır.

-Güçlendirilmiş parlamenter sistem gayesi zaman kaybıdır, emek israfıdır, boşuna meşguliyettir, nitekim aziz Türk milleti kararını vermiş, gelecek ümitlerini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne bağlamıştır.

Bilinmelidir ki, bundan geriye dönüş ne mümkün ne de muhtemeldir. Bizim nezdimizde taviz veya tereddüt hali söz konusu bile olmayacaktır.

Milletin sözü üstüne söz söylemek, egemenliğini baltalamaya teşebbüs etmek en hafif tabirle demokrasi inkârcılığı, milli irade dolandırıcılığıdır.

“OYUNU BOZACAK, OYUNCULARA BEDEL ÖDETECEK KUTLU MİLLET İRADESİ AYAKTADIR”

-Serok Ahmet'in 'Oyunu Millet İttifakı ile kuracağız" sözlerini sanıyorum her vicdan sahibi duymuştur. Onlar oyun kurmakla uğraşadursunlar, oyunu bozacak, oyunculara bedel ödetecek kutlu millet iradesi ayaktadır.

-Cumhur İttifakı gizli, kapaklı ilişkilere heveslenmeyen, tavşan aday çıkarmanın peşinden gitmeyen, ahlak ve aidiyet krizine düşmeyen, ittifak ortaklarının birbirine çalım atmadığı, hedefleri bilinen fazilet ve fedakarlık meşalesidir.

-MHP için Cumhur İttifakı, bir vatan ittifakıdır.Bizim için Cumhur İttifakı'nın devamlılığı stratejik maiyetli, siyasi ikbal hesaplarının üzerindedir.

İTTİFAK ÖVGÜSÜ

-Cumhur İttifakı gizli, kapaklı ilişkilere heveslenmeyen, tavşan aday çıkarmanın peşinden gitmeyen, ahlak ve aidiyet krizine düşmeyen, ittifak ortaklarının birbirine çalım atmadığı, hedefleri bilinen fazilet ve fedakarlık meşalesidir.

-MHP için Cumhur İttifakı, bir vatan ittifakıdır. Bizim için Cumhur İttifakı'nın devamlılığı stratejik mahiyetli, siyasi ikbal hesaplarının üzerindedir.

ABD BÜYÜKELÇİSİNE TEPKİ: SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN?

-Bizi bir hayli düşündüren çarpıklık, zillet ittifakının yabancılardan beklediği ayıplı ilgidir. ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Flake, 7 Ocak'ta Türkiye'ye gelmiştir. Flake, 26 Ocak'ta sayın Cumhurbaşkanı'na güven mektubunu sunmuştur. 31 Ocak'ta İBB Başkanı'nı ziyaret etmiştir. Bu ziyaret sorgulanmaya açık bir tercihtir. Ayağının tozuyla koşa koşa İmamoğlu'na gitmesi zarfsız bir mesajdır.

Be hey Büyükelçi sen kendini ne sanıyorsun. Ters diplomasi ile nereye varmayı aklından geçiriyorsun? Askıda ekmek projemizden haberin oldu mu? Diplomatik nezaketi çiğneyerek soluğu İBB'den alması kasti ve programlanmış bir tahriktir. Ankara'da ziyaret edilecek makamlar bitti de geriye İBB mi kaldı?

Türkiye'ye bir nevi müstemleke ülke muamelesidir. Kılıçdaroğlu'nu da mı evvelde ziyaret etmeyi aklına getirmedi. Bu ne telaştır, neyin işaret fişeğidir. Türkiye'de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez, geçmeyecektir. Herkes haddini, hududunu bilsin.

Uyarıyorum, geçmişte sözde Ermeni soykırımı iddiasını dillendiren bu büyükelçi görevinin sınırlarını aşmamalıdır.

-Türkiye'yi yön verilecek, idaresi çiğnenecek bir ülke olarak göremezler. Aynı şekilde Kavala davasıyla ilgili de durum budur. Avrupa'nın sözde kararı Türkiye'nin hukuk gücüne karışmaktır. AİHM kendi işine bakmalıdır.

-İnsan hakları diye bağıranlar, Yunanistan'ın yaptıklarına, İpsala'ya girip ölümüne neden olan masumlar Batılı olsaydı yer yerinden oynamaz mıydı? Buna ses çıkarmayanları kınıyorum. Kimse bize özgürlük dersi vermeye kalkışmasın. Biz alayının ederini, giderini, çapını, çalımını biliriz.

“MİLLETİM ZİLLET İTTİFAKINI GİRDİĞİ YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARMAYACAK”

-HDP, PKK'nın gözetleme kulesidir. Bunlara yönelik operasyonlarımızı kınayanlar vatan hainidir. Bunlarla beraber yürüyenlerin bunlardan bir farkı yoktur. Bir CHP'li, şehidimizin fotoğrafını paylaşıp 'barışamadık' yazmış. Ne barışı teröristle? Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen CHP'nin tıyneti bellidir. Bunların hepsi aynıdır. İnanıyorum ki, milletim zillet ittifakını girdiği yoğun bakımdan çıkarmayacak. Yakında bunlar, milletin gözünde hiçbir değerleri olmadığını görecekler.

“ONUN ANITINI YIKMAYA ÇALIŞAN MÜPTEZELLERİN BU VATANIN EVLADI OLDUĞU DÜŞÜNÜLEMEZ”

-Atatürk'e saldırmak şerefli bir tavır değildir. Onun Onur Anıtı'na musallat olan, yıkmaya çalışan müptezellerin bu vatanın evladı olduğu düşünülemez. Bir fanidir fakat yaptıklarıyla yaşamaktadır. Biz de aynen onun gibi sesleniyoruz; Ne mutlu Türkiye diyene!

-Son olarak, sayın Cumhurbaşkanımızın Ukrayna ile ilişkilerdeki dengeyi sağlamasında yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Ümitsizlik yoktur, iman varsa ümit vardır."

Etiketler
MHP AİHM Osman Kavala