Erdoğan AKP'li vekillerle görüştü: AKP Sözcüsü'nden açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle bir araya gelmesinin ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı.

Erdoğan AKP'li vekillerle görüştü: AKP Sözcüsü'nden açıklama

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'li vekillerle bir araya geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından basın toplantısı düzenledi. çelik, gündeme dair AKP'nin politikaları hakkında açıklama yaptı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

ERDOĞAN'IN AKP'Lİ VEKİLLERLE GÖRÜŞMESİ

Hepimiz Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda yetkilerimizi kullanıyoruz. Vatandaşımızın Cumhur İttifakı'ndan beklentileri çözebilmek için konstarsyonumuzu sürdürüyoruz.

Hizmet siyasetinin gücü devam etmektedir. Milletvekillerimizin değerlendirmesi de budur, terörle mücadelemiz devam ediyor.

TERÖRLE MÜCADELE

Kış Kartalı Harekatıyla terör hedefleri yok edildi. Eren Operasyonları da devam ediyor. Terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir.

Bu harekat kesinlikle kardeş halkların topraklarına müdahale değildir. Hukuk temelinde gerçekleşmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin terörle mücadelesi dünyanın en haklı mücadelesidir.

UKRAYNA KRİZİ

Yarın Cumhurbaşkanımızın çok önemli bir ziyareti olacak, Ukrayna'yı ziyaret edecek. Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin 30. yılı nedeniyle düzenlenecek bu ziyaret.

Cumhurbaşkanımızın Putin'le dost olması ve Türkiye'nin NATO üyesi olması, krizin aşılmasında bölgede bu inisiyatifin alınması önemli.

ERMENİSTAN'LA NORMALLEŞME SÜRECİ

Ermenistan'la normalleşme adımlarını sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Bu adımlar Türkiye'nin bir barış devleti olduğunu ortaya koymuştur.

Cumhurbaşkanımızın Başbakan olduğu dönemde Ermenistan'la normalleşmeyi sağlayacak protokoller ortaya çıkmıştı. Ermenistan o protokolleri iptal etmişti. Sonra Erdoğan arşivleri açalım, bölgede karşılıklı diyaloğu başlatalım mesajı vermişti.

Etiketler
Ömer Çelik