Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan Ekrem İmamoğlu'na destek: 'Hükümetin propagandası'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaptıkları ortak açıklamada yediği yemek nedeniyle iktidarın hedefindeki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdiler.

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan Ekrem İmamoğlu'na destek: 'Hükümetin propagandası'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptıkları görüşme sonrası kameraların karşısına geçti.

İki lideri buraada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iktidar tarafından hedefe konulması hakkında da konuştu.

''OLAĞANÜSTÜ BİR DURUMMUŞ GİBİ YANSITILMASI DOĞRU DEĞİL''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kar yağışı sırasında bir restoranda yemek yemesiyle ilgili sorulan soruya Davutoğlu, “Bunun olağanüstü bir durummuş gibi yansıtılması doğru değil” diyerek yanıt verdi.

''HÜKÜMETİ PROPAGANDASI''

Babacan ise aynı soru için “Kar yağışının İstanbul’a getirdiği sorunları hepimiz gördük. Bizim geçen sonbaharda açıkladığımız afet planımızda yerel yönetimlere hatta muhtarlara bile görev vermeyi söylüyoruz. Yerelde sağlam bir koordinasyon. Merkezi yönetimle yerel yönetim arasında çok ciddi bir bir problem var. Burada Ankaralılar ve İstanbullular sorun yaşıyor.

Particilik bırakılacak. Yemek vs. hükümetin propagandası olarak görüyorum. Bizim Londra büyükelçimizde gider Londra’da görüşürüz. Bundan daha doğal bir şey yok. Propaganda makinesinin büyütmesi olarak görüyorum. Parlamenter sistem çalışmaları tamamlanmış durumda. 6 siyasi partinin bunu nasıl açıklayacağı belirlendikten sonra komisyonda oluşacak görüş birliği neyse bizde ona uyarız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Gelecek Partisi Ali Babacan Ahmet Davutoğlu DEVA Partisi