Sağlık durumu hakkında çarpıcı iddia: Erdoğan, İsrailli kardiyologdan tıbbi tavsiye alıyor!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrailli bir kardiyologdan 'tıbbi tavsiye aldığı' ve bu nedenle 'kalp sorunları yaşıyor olabileceği' öne sürüldü.

Sağlık durumu hakkında çarpıcı iddia: Erdoğan, İsrailli kardiyologdan tıbbi tavsiye alıyor!

Euronews'ün aktardığına göre; İsrail'de yayın yapan Ynet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sourasky Tıp Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Kardiyolog Prof. İzhak Shapira'dan tıbbi tavsiye aldığını öne süren bir haber yaptı. Haberde kardiyolog Shapira'nın dünya liderlerine tıbbi sorunlar ve tedavileri konusunda tavsiyelerde bulunduğu belirtildi.

KALP SORUNU SPEKÜLASYONU ÇIKABİLİR

Ynet'in konuya yakın kaynağı, ikilinin Türkiye'de buluşmasının "sürpriz olmayacağını" kaydetti. Haberde, ünlü kardiyoloğun Erdoğan'la ilişkisinin "Türk Cumhurbaşkanının kalp sorunu yaşıyor olabileceği" spekülasyonuna neden olabileceğini ancak bunu destekleyecek resmi bir bilgi bulunmadığı vurgulandı.

Erdoğan'ın yakın zamanda yürüme güçlüğü çektiği videolar hatırlatılarak, spekülasyonların ardından Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülerin yayınlandığı kaydedildi.

2011 YILINDA AMELİYAT OLMUŞTU

Gelecek ay 68 yaşına girecek olan Erdoğan'ın 2011 yılında bağırsak ameliyatı olduğu ve bunun dışında başka bir tıbbi sorununun bilinmediği ifade edildi.

Sourasky Tıp Merkezi'nin dünyanın önde gelen sağlık merkezlerinden olduğu ve Körfez ülkelerinin zenginlerinin burayı tercih ettikleri belirtildi.

Etiketler
İsrail Recep Tayyip Erdoğan