Öztrak'tan Ulusal Kanal'ın sorusuna yanıt: Bu soruyu sordurtanların bir istihbarat teşkilatı olabilir ama CHP'nin yok

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ulusal Kanal'ın sorusuna, "Bu soruyu soranların ve sordurtanların bir istihbarat teşkilatı olabilir ama CHP'nin bir istihbarat teşkilatı yoktur" yanıtını verdi.

Öztrak'tan Ulusal Kanal'ın sorusuna yanıt: Bu soruyu sordurtanların bir istihbarat teşkilatı olabilir ama CHP'nin yok

Partisinin MYK toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'inde 'terör örgütü bağlantılı' kişilerin çalıştığını iddia ettiği açıklamasını hatırlatan Ulusal Kanal, "CHP Genel Merkezi konuyla ilgili bir inceleme başlatacak mı? diye sordu.

'BU SORUYU SORDURTANLARIN İSTİHBARAT TEŞKİLATI OLABİLİR, CHP'NİN YOK'

"Bu soruyu soranların ve sordurtanların bir istihbarat teşkilatı olabilir ama CHP'nin bir istihbarat teşkilatı yoktur" diyerek söze başlayan Öztrak'ın yanıtı şöyle oldu:

"Biz belgeye bakarız. Ortada bir belge yok; yargı kararı yok. Sadece ipe sapa gelmez iddialar var. Bu iddiayı ortaya atan, 'mafyadan 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçi'yi bir açıklasın. Sezgin Baran Korkmaz'ı yurt dışına kaçmadan hemen önce neden makamında ağırladığının cevabını versin."

Etiketler
Ordu Faik Öztrak Ulusal Kanal