Uyuşturucu kullanırken görüntüleri çıkan AKP'li Fuat Oktay'ın uyuşturucu ile mücadele tweetini paylaşmış

Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın uyuşturucu ile mücadele tweetini paylaştığı ortaya çıktı.

Uyuşturucu kullanırken görüntüleri çıkan AKP'li Fuat Oktay'ın uyuşturucu ile mücadele tweetini paylaşmış

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç önceki akşam Facebook mesajıyla aniden istifa etmiş, istifa nedenini ise ''İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı göreviminden istifa ediyorum.Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve Partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygıylarımla duyurulur'' olarak açıklamıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz ise istifanın asıl nedeninin Kılıç'ın uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri olduğunu yazmış, söz konusu görüntülerde, Kılıç olduğu iddia edilen kişinin makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde bulunduğu görülmüştü.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TWEETİNİ PAYLAŞMIŞ

AKP'den yaşanan ikinci uyuşturucu skandalı gündemi sarsarken; gazeteci Timur Soykn, Kılıç'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın uyuşturucu ile mücadele tweetini paylaştığını gösteren bir tweet attı.

Soykan paylaşımında, ''Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın uyuşturucu ile mücadele tweetini paylaşmış'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
Yozgat Fuat Oktay Uyuşturucu