'Kabinedeki pek çok bakan, o gece Resmi Gazete'yi kontrol etmekten kendini alamamıştır!'

Habertürk yazarı Kübra Par, cuma gecesi Lütfi Elvan dahil kabinedeki pek çok bakanın cuma gecesi "Acaba başıma bir şey gelmiş midir?" diye düşünerek Resmi Gazete'yi kontrol etmiş olabileceğini söyledi.

'Kabinedeki pek çok bakan, o gece Resmi Gazete'yi kontrol etmekten kendini alamamıştır!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam" şeklindeki mesajı sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın 'görevden affını istemesi' gündeme geldi.

Bu nedenle Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın cuma günü yaptığı "Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz" açıklamasıyla gözler, Resmi Gazeteye'ye çevrildi. Hatta site, o gece yoğun ilgi sebebiyle 'çöktü.'

'AK PARTİLİLER DE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLUR MU DİYE GÖZÜNÜ RESMİ GAZETE'YE DİKİYOR'

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, yaşananları değerlendirdiği yazısında "Şu an Külliye'deki yönetim anlayışı öyle bir kapalı devre ki, AK Partililer de kabine değişikliği olur mu diye gözünü Resmi Gazete’ye dikiyor" ifadesine yer verdi.

Devamında "Hatta bırakın AK Partilileri, Lütfi Elvan dahil kabinedeki pek çok bakan o gece 'Acaba başıma bir şey gelmiş midir?' diye düşünerek Resmi Gazete’yi kontrol etmekten kendini alamamıştır" diyen Par, şunları dile getirdi:

'DURMUŞ YILMAZ KIZACAĞINIZ SON KİŞİ OLMALI'

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde Bakanlar sekreter görevi üstleniyor, kabine değişiklerinin önemi yok anlayışı bizi bu noktaya getirdi. Dolayısıyla Cuma gecesi yaşananlar için bir sorumlu arıyorsanız Durmuş Yılmaz kızacağınız son kişi olmalı."

Etiketler
Lütfi Elvan Resmi Gazete Habertürk