Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşmesini 'Gündemin aciliyeti' diyerek duyurdu: Neyi açıklayacaklar?

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, görüşmenin 'gündemdeki aciliyet üzerine' yapıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşmesini 'Gündemin aciliyeti' diyerek duyurdu: Neyi açıklayacaklar?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 16:00'da İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Merkezi'nde devam eden görüşmenin ardından genel başkanların basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 'gündemdeki aciliyet üzerine' İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile görüşeceğini belirtti.

'GÜNDEMDEKİ ACİLİYET ÜZERİNE GÖRÜŞMEYE GİDİYORUM'

Kılıçdaroğlu, "Gündemdeki aciliyet üzerine saat 16.00'da Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile görüşmeye gidiyorum. Görüşmemizin ardından ortak basın açıklaması yapacağız" dedi.

Liderlerin görüşmesine; CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ile Ahmet Akın, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İYİ Parti Genel Yardımcısı Cihan Paçacı ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşmesini 'Gündemin aciliyeti' diyerek duyurdu: Neyi açıklayacaklar? - Resim : 1

ERDOĞAN, AKŞENER'İ HEDEF ALMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, "Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu" ifadelerini kullanmıştı. Akşener'e Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Sayın Erdoğan; asıl ahlak yoksunu; ülkenin yarısı, açlık sınırı altında yaşarken, dolar 10 lira 42 kuruş olmuşken, utanmadan, sıkılmadan, yüzü bile kızarmadan, ekonominin kitabını yazdığını söyleyebilendir" demişti.

ERDOĞAN DA BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bugün partisinin grup toplantısının ardından süpriz bir şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle Saray'da bir görüşme gerçekleştirmişti. Basına kapalı yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yapılmamıştı.

Etiketler
İYİ Parti