Kılıçdaroğlu yineledi: Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığı görüşünü yineledi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu yineledi: Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Gelecek seçimde 6 milyon 300 bin gencin ilk kez oy kullanacağını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "6 milyon 300 bin gencin iradesiyle haramilerin saltanatı son bulacak. Size inanıyorum ve güveniyorum" diye konuştu.

CHP'li belediye başkanlarının vatandaşa hizmet için bütün çabayı gösterdiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Engelleniyorlar, biliyorum. Ama onlara şunları söyledim. 'Şikayet etmeyeceksiniz. Bütün engelleri aşıp İzmirlilere hizmet edeceksiniz.' Bütün İzmirli kardeşlerimin önünde belediye başkanlarına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Belediye başkanlarımız harcanan her kuruşun hesabını millete veriyorlar. Sizin paranızı kamu harcar, ama aynı yönetimin millete hesap vermesi gerekir. Az kaldı dedim, Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok."

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye