Fatih Altaylı: Sanki biz olmayan bir şeyi uydurmuşuz gibi...

Fatih Altaylı, İngiltere Savunma Bakanı Wallace'ın mülteciler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle yapılan tartışmaları köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı: Sanki biz olmayan bir şeyi uydurmuşuz gibi...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İngiltere Savunma Bakanı Wallace'ın Afgan mülteciler için Türkiye ve Pakistan'da merkezler kurmayı planladıklarını açıklaması üzerine yayınlanan haberleri ve daha sonra yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.

Altaylı, "Türkiye’de medyayı trol kafası ile kontrol edebileceğini düşünen ve trollerin gerçekleri ortadan kaldırabileceğini zannedenler bize saldırıyor, saldırtıyor. Oysa bize saldırmanız değil, bunu size haber verdiğimiz için teşekkür etmeniz lazım." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'nın yazısının "Trol kafası ile nereye kadar" başlıklı bölümü şöyle oldu:

İngiliz basınının “İngiltere, Türkiye ve Pakistan’da Afgan mülteciler için bu ülkeler ile birlikte kamp kuracak” haberi Türk Büyükelçiliği’nin yoğun çabaları sonucunda bazı medya kuruluşları tarafından kaldırıldı.

İngiliz medyasından bu haberi alıp Türkiye’de duyuran benim gibi birkaç gazeteciye ise paralı troller ve bu trollerin vekili seviyesizler tarafından başlatılan saldırı ise sürüyor.

Sanki biz olmayan bir şeyi uydurmuşuz gibi.

Kardeşim bu haberler İngiliz basınında yer aldı ve İngiliz basını bu haberlerini Savunma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdı.

Ve kopan kıyamete rağmen İngiliz Savunma Bakanlığı hala “Böyle bir şey söz konusu değil. Medyaya bu yönde beyanat veren Savunma Bakanlığı mensubu adına özür diliyoruz” falan demedi.

Ama Türkiye’de medyayı trol kafası ile kontrol edebileceğini düşünen ve trollerin gerçekleri ortadan kaldırabileceğini zannedenler bize saldırıyor, saldırtıyor.

Oysa bize saldırmanız değil, bunu size haber verdiğimiz için teşekkür etmeniz lazım.

Teşekkür.

Türkiye’yi Televole kültüründen gelen seviyesiz futbolcu eskileri ile değil, muhalif bile olsalar akıllı ve vatansever insanlarla daha ileri götürebilirsiniz.

Öyle bir niyetiniz var ise tabii.

Etiketler
İngiltere Muş Fatih Altaylı