'O gece Muharrem İnce’nin önünde kalın ve yüksek bir duvar olarak duruyor…'

KORKUSUZ Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında açıklamalarını değerlendirdi.

'O gece Muharrem İnce’nin önünde kalın ve yüksek bir duvar olarak duruyor…'

Barış Yarkadaş'ın KORKUSUZ Gazetesi'ndeki yazısında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin açıklamalarını değerlendirdi.

İşte o yazı:

Muharrem İnce neden ‘Pişmanım’ dedi

TV 100’de katıldığım Sağlı-Sollu programında söz döndü dolaştı yine Muharrem İnce’nin açıklamalarına geldi. Programda, yaşanan tartışma üzerine şunu söyledim: “İnce, CHP Genel Merkezi’nin seçim gecesine ilişkin tutumunu eleştiriyor. Bu eleştiri kendisi açısından haklı olabilir ancak Muharrem İnce de o gece gereken tavrı ortaya koymadı.”

'O gece Muharrem İnce’nin önünde kalın ve yüksek bir duvar olarak duruyor…' - Resim : 1

MESAJ YOLLADI

Ahu Özyurt bunun üzerine “İnce ne yapmalıydı?” diye sorunca, “Muharrem İnce’nin yerinde olsam, o gece genel merkeze gider, kendisine bilgi akışı gelmediğini söylediği sistemin başına geçerdim’’ dedim.

Yaklaşık bir ya da iki dakika sonra Muharrem İnce’den telefonuma bir mesaj geldi. Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “O gece veri alamadığımız halde genel merkeze gidip oturmadığım için zaten pişmanım. Ben partiyi korumaya çalıştım” diye yazmıştı.

Bu özeleştiri sanırım ilk kez bu denli açık ve net yapılıyor. Ancak son pişmanlık ne yazık ki; fayda etmiyor… “O gece” Muharrem İnce’nin önünde hala kalın ve yüksek bir duvar olarak duruyor…

Etiketler
Muharrem İnce - Memleket Hareketi Barış Yarkadaş Cumhurbaşkanlığı Muharrem İnce