Özgür Özel'den bomba iddia: Süleyman Soylu FETÖ'nün zamanında B planıydı

CHP'li Özgür Özel'den Sedat Peker'in açıklamalarının hedefindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında flaş FETÖ iddiası.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının hedefindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP'li Özgür Özel, Halk TV'de Şirin Payzın'ın sunduğu Sözüm Var programında gazeteciler Barış Terkoğlu ve Emin Çapa ile birlikte Süleyman Soylu'nun siyasi yolculuğunu değerlendirdi.

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde terör örgütü FETÖ'nün zamanında B planı olduğunu iddia etti.

Özgür Özel'in Süleyman Soylu ile ilgili çok konuşulacak açıklamaları şöyle:

"Şimdi Fethullah Gülen cemaati ile AKP'nin etle tırnak olduğu günler bitmiş. Recep Tayyip Erdoğan dershaneler üzerinden meydan okumuş. Ve Fethullah Gülen cemaatinin bir B planına ihtiyacı var.

O B planı olarak Süleyman Soylu'nun sürekli Fethullahçılar tarafından refere edildiğini, hep bir üst göreve teşvik edildiği görüyoruz. Ve Süleyman Soylu'nun Fethullahçılarla kurduğu ilişki...

Gözaltına alınanla, tutuklu olanlarla kurduğu ilişki... O kişilerin daha sonra sihirli değnek değmişcesine, bazı yerlerden kendilerini kurtarmalarını gördükçe bu iddia boş bir iddia değil."

ÖZGÜR ÖZEL'İN SÜLEYMAN SOYLU İLE İLGİLİ BOMBA AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

SÜLEYMAN SOYLU DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI OLDUĞU GÜNLERDE ERDOĞAN HAKKINDA BÖYLE KONUŞUYORDU:

Etiketler
Sedat Peker Süleyman Soylu FETÖ Özgür Özel