Akşener elindeki soğanları salladı, Erdoğan'a böyle seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kürsüye getirdiği soğanlarla Erdoğan'a seslendi. Akşener, "Yansın bu dünya. Zaten yakarsa bu dünyayı garipler yakar, ahanda bu soğan yakacak bu soğan" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, kürsüye getirdiği soğanları elinde tutarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Soğan üreticilerinin dertlerine değinen Akşener, "Yansın bu dünya. Zaten bu dünyayı yakarsa garipler yakar. Ahanda bu soğan yakacak bu soğan" dedi.

Akşener, soğan üreticilerinin dertlerini anlattı:

Pazartesi günü Hatay’daydık. Kırıkhanlı, Defneli, Antakyalı kardeşlerime, gösterdikleri ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Hataylı çiftçimiz zor durumda. Ziyaretimiz sırasında, soğan üreticisi bir kardeşimiz, yolumuzu kesip, önümüze soğanlarını döktü.

Bu dünyayı yakarsa garipler yakar. Ahan da bu soğan yakacak bu soğan. 350 kuruşa maloluyor soğan ama 300 kuruşa satamıyoruz diyorlar. Umarım Sayın Erdoğan da bizi izlerken Hataylı kardeşlerimizin durumunu görmüştür. Bizim o gezdiğimiz yerlerdeki dertleri umarım görürler. Biz provakasyonlara alışığız, yeter ki bizim için istenen şerden milletimiz için bir hayır çıksın. Yeter ki Hataylı çiftçinin derdi çözülsün.

Etiketler
Kars Meral Akşener İYİ Parti Soğan