Akşener'den Erdoğan'a: Tehditler savursan da devam edeceğim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, "Buradan ilan ediyorum, Rize'ye sahip çıkmaya devam edeceğim. Tehditler savursan da milletimizin yanında durmaya devam edeceğim" dedi.

Akşener'den Erdoğan'a: Tehditler savursan da devam edeceğim

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Akşener, kendisine yönelik tehdit sözleri sarf eden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.

Akşener, "Biliyorsunuz Sayın Erdoğan, geçen haftaki grup konupşmasında Rize'deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti." dedi.

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

Daha başka planları olacak ki, bu daha iyi günleriniz diye ekledi. Bu vesileyle kendisine Rizeliliğini, Rizeli bir ailenin oğlu olduğunu da hatırlatmış olduk. Sayın Erdoğan, madem Rizelisin o zaman Rize'ye sahip çıkacaksın kardeşim, İkizdere'de doğayı korumak için canla başla mücadele edenlere destek olacaksın.

Madem Rizelisin Gelin Hanım'ın adım atmasını beklemeyeceksin. Önce sen davranacaksın. Rize'nin doğasını birkaç rantçıya yedirmem diyeceksin. Madem Rizelisin İstanbul'a ihanet ettiğin gibi Rize'ye ihanet etmeyeceksin.

Rize'de çay üreticileri isyanda. Sözüm ona Rize'nin oğlu ama kayınbiraderden tık yok. Yakında onları da terörist ilan ederse şaşırmayın. Son beş yılda çay ithalatı arttı. İhracatımız ise yüzde 30 düştü. Sayın Erdoğan'ın hemşireleri daha az başka ülkelerin çay üreticisi daha çok kazanıyor.

Buradan ilan ediyorum, Rize'ye sahip çıkmaya devam edeceğim. Tehditler savursan da milletimizin yanında durmaya devam edeceğim. Sen daha dur, senin deyiminle bunlar daha iyi günlerin. Milletin gerçekleriyle daha çok yüzleşeceksin.

Rize'nin gelini dedi ya, valla ben kayınvalidemi çok seviyorum. Kayınvalidemin tembihi var, garip gurebanın yanından ayrılmayacaksın Rizeli'nin de ardında duracaksın. Kayınbirader de gelin hanımdan öğrenecek.

Etiketler
Rize Meral Akşener İYİ Parti Tehdit