'İlk defa burada açıklıyorum' diyen Doğu Perinçek'ten Sedat Peker iddiası

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında Sedat Peker hakkında konuştu.

GERÇEK GÜNDEM - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında konuştu.

Kübra Par, Doğu Perinçek'e Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almasıyla ilgili yaptığı "Süleyman Soylu'yu hedef aldığınız zaman, Türkiye'yi hedef almış olursunuz" açıklamayı hatırlatarak 'Neden?' diye sordu.

Sedat Peker'in İsrail gizli servisi Mossad'ın kontrolünde olduğunu iddia eden Doğu Perinçek'in açıklamaları şöyle:

"Kamuoyunda söylendiği gibi suç örgütü liderinin (Sedat Peker) yaptığı açıklamalar yok. O suç örgütü liderine yaptırılan açıklamalar var. Bir kere onu tespit etmemiz lazım.

Suç örgütü lideri çıkıpta bazı ifşaatlarda bulunmuyor. Ona o açıklamalar yaptırılıyor. Şu anda nerede o suç örgütü lideri? Dubai'de! Yarın Aydınlık'ta bütün ayrıntısıyla okuyabilir bütün kamuoyu.

Mossad'ın avucunda! Tekrar ediyorum, bakın bu ilk defa burada açıklanmış oluyor, Mossad'ın kontrolünde. Peki Dubai'ye nasıl gitmiş? Balkanlar ondan sonra Fas, Fas'tan Dubai.

Bunlarda Türkiye Emniyeti'nin elinde olan bilgilerdir onu söyleyeyim. Böyle bir suç örgütü lideri kalkacak İstanbul'dan Balkanlara kaçacak, Balkanlardan Fas'a kaçacak. Fas'tan Dubai'ye CIA ve Mossad tarafından getirilecek. Bunlar suç örgütü liderinin beceribileceği işler değil"

KÜBRA PAR'IN SORUSUNA YANIT

Öte yandan Kübra Par'ın "Mossad'ın kontrolünde olduğunu neye dayanarak bunu fark ettiniz?" sorusan ise Perinçek "Bütün bilgiler dayanak" yanıtını verdi.

'İlk defa burada açıklıyorum' diyen Doğu Perinçek'ten Sedat Peker iddiası - Resim : 2

SEDAT PEKER'İ ZİYARET ETMİŞLERDİ!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in partisinin İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik ile birlikte 2019 yılında İstanbul Karaköy’de Mahkeme Lokantası'nda yemek yemişti.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel de Aydınlıkçıların Sedat Peker görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

"SEDAT PEKER'İ ABD KARŞITI CEPHEDE GÖRÜYORUZ"

Bir sosyal medya kullanıcısının “Bunlar sizin bebeler mi” paylaşımını alıntılayan Yücel, Sedat Peker’in Ergenekon'da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede gördüklerini söyleyerek “En soldaki Cem Dikmen'le TGB'yi beraber yönettik. Genç yaşında VP İstanbul lideri oldu. En sağdaki Bora Çelik'i lise yıllarından beri tanırım. Zor görevlerin adamıdır. Sedat Peker'i ise Ergenekon'da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede görüyoruz. CIA şeflerini çatlatmışlar” ifadelerini kullanmışlardı.

'İlk defa burada açıklıyorum' diyen Doğu Perinçek'ten Sedat Peker iddiası - Resim : 3

DOĞU PERİNÇEK'İN SEDAT PEKER İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Etiketler
Sedat Peker Doğu Perinçek Habertürk Vatan Partisi