Ekrem İmamoğlu da paylaştı: Ahmet Davutoğlu'ndan çarpıcı Kanal İstanbul yorumu

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HaberTürk'de Fatih Altaylı'nın konuğu oldu.

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HaberTürk'de Fatih Altaylı'nın programına katıldı.

Burada Kanal İstanbul'a ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanı inadına Kanal İstanbul'u yapacağız, Haziran'da temel atacağız dedi. Bizim gölge kabinemiz var. Dedim ki, Ulaştırma Bakanlığına bakan arkadaşımıza ''Nasıl başlayacak, yatırım ihalesi yok'' dedim'' ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, ''Sayın Cumhurbaşkanı alelacele kazma atıyorum diyor, ortada finansman yok. Olsada İstanbul'a ihanettir'' dedi.

Altaylı'nın ''proje ortaya atıldığında AKP'deydiniz. Karşı çıkmadınız'' ifadelerine de cevap veren Davutoğlu, ''Ben başbakanlığı aldığımda hükümet programında olduğu için bu projeyi saydım. Sonra brifingler aldım ve tatmin olmadığım için benim dönemimde Kanal İstanbul'a ilişkin hiçbir adım atılmadı'' diye konuştu.

İMAMOĞLU DA PAYLAŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Davutoğlu'nun sözlerini sosyal medya hesabından, ''Haziran’da Beton Kanal’ın temelini atmaya çalışanlar, çok ciddi yanlış içinde. Seçilmiş son Başbakan ve Gelecek Partisi Lideri Sn. Ahmet Davutoğlu uyarıyor. Dikkatle dinleyiniz'' notuyla paylaştı.

Ekrem İmamoğlu da paylaştı: Ahmet Davutoğlu'ndan çarpıcı Kanal İstanbul yorumu - Resim : 3

Etiketler
Kanal İstanbul İstanbul Ahmet Davutoğlu Ekrem İmamoğlu