AKP'li vekil yeğeninin Porsche skandalını kabul etti: Uyarımı yaptım

AKP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Sare Aydın, yeğeni Enes Aydın'ın Porsche marka araçla 215 kilometre hızla gittiği, çakarları yaktığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı ve üzgün olduğunu söyledi.

AKP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Sare Aydın'ın yeğeni Enes Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden Sare Aydın'a ait Porsche marka lüks araçla hız yaptığı görüntüleri paylaştı. Trafik polislerinin önünden 215 kilometre hızla geçen Enes Aydın, aynı zamanda aracın çakarlarını da açtı.

Video sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine AKP'li Sare Aydın'dan bir açıklama geldi.

Aydın, açıklamasında aracının izni olmaksızın alındığını ve bu davranışı tasvip etmediğini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gençlere olan inancımı ve sevgimi herkes bilir. Üni öğrencisi yeğenimin müsadem dışında şahsi aracımı,asla tasvip etmeyeceğim şekilde kullanmış olmasından dolayı gerçekten çok üzgünüm. Uyarılarımı ve ikazımı yaptım. Yanlışının,onun hayatı için büyük bir ders olacağına inanıyorum.

Ben hayatım boyunca seviyeli iletişimin ve doğru bilginin büyük bir güç olduğuna inandım.Gençlerime de bunu öğrettim. Yorumlara bakınca yazma ihtiyacı hissetim.Bir kaza meydana gelmemiştir. Doğru sözler ve işler şiarımız olsun gençler. Yiğenime de söyledim merak etmeyin.

Etiketler
Aydın Milletvekili