AKP Sözcüsü Çelik İkizdere'yi görmezden geldi: Doğaya yapılan işkence insana yapılan işkencedir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Çelik İkizdere'yi görmezden geldi: Doğaya yapılan işkence insana yapılan işkencedir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında, ''İşkenceye sıfır tolerans diyorsak, doğaya karşı da bunu savunuyoruz'' diyen Çelik, ''Doğaya yapılan işkence insana karşı yapılmaktadır'' ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

-Cenevre’de Kıbrıs toplantısı gerçekleştirildi. KKTC’nin eşit şartlar tezi ortaya konuldu. Rum tarafı sürekli olarak masaya oturalım. KKTC’nin ve Türkiye’nin kazanımlarını törpüleyelim yaklaşımı var. Bu uzun yıllardan beri devam ediyor.

-AB’nin karar alma süreçlerini yenilemesi lazım. Rum kesiminin AB’yi kendi oyuncağı haline getirmesi AB tarafından kabul gören bir mesele ise, bu onlara hayırlı olsun

-(Türk heyetlerinin Libya ve Mısır ziyaretleri) Senkronize olarak düşünmemek lazım, iki ayrı konu. Libya ile ilgili yürüyen işler var ve kritik aşamalar geçiliyor. Mısır'la ise aramızdaki meseleleri konuşmak ile ilgili yeni mekanizmalar oluşturmaya çalışıyoruz

-Aynı döngü sürekli devam ediyor. Müzakere zeminimi yok eden Anastasiadis’tir. Gerçekçi müzakere yapılacaksa masada oluruz.

-(Yunanistan'ın göçmenlere müdahalesi) Türkiye'ye çeşitli konularda ders vermeye kalkanların, önce kendi demokrasilerini Akdeniz'in sularından çıkarması lazım."

-Her türlü çevre kirliliği doğaya yapılan bir işkencedir. Doğaya yapılan işkence insana yapılan işkencedir. Çevre kirliliğine karşı 0 tolerans ilkemizi yürütüyoruz. Avrupa’nın çöpünün buralara yığıldığı şeklinde yayınlar yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız gönderdiği ekiplerle 26 işletmeye 7 milyon lira para cezası yazıldı.

Etiketler
Cengiz İnşaat Ömer Çelik