Bahçeli 'kapatma' çağrısını yineledi: HDP'nin kapısına hukukun mührü vurulmalıdır

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'nin kapatılması yönündeki çağrısını yineledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, HDP'nin kapatılması için yaptığı çağrıyı yineledi.

Bahçeli, "6-8 Ekim olaylarıyla ilgili dün görülmeye başlayan davanın 108 sanığı için gün yüzünü haram edecek karar çok kısa süre içinde alınmalı ve HDP'nin kapısına hukukun mührü vurulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, şu açıklamayı yaptı:

HDP Merkez Yürütme Kurulu 24 Nisan'daki sözde Ermeni soykırımının bu topraklarda yaşandığını, adaletin de bu topraklarda sağlanması gerektiğini şerefsizce iddia etmiştir. Bu hainler korosu, Türkiye'nin Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşmesini istemiş.

Kürt kökenli kardeşlerim artık gözünü açsın, artık kararını versin. Bölücü terör partisi HDP'nin kökü de kimliği de Ermenidir. Bu soysuzlarla aynı havayı solumak bile günahtır. Hala demokrasi diyerek HDP'ye destek çıkacak var mıdır? Bu şer yuvası bu ASALA temsilcisi, bu terör acentesi hala faaliyetlerine devam mı edecektir.

6-8 Ekim olaylarıyla ilgili dün görülmeye başlayan davanın 108 sanığı için gün yüzünü haram edecek karar çok kısa süre içinde alınmalı ve HDP'nin kapısına hukukun mührü vurulmalıdır. Bu parti görünümlü kanlı şebeke kapatılmalıdır. Bunlardan hiçkimse siyasette bulunmamalıdır.

Milletimize soykırımcı diyen bu canilere Erivan'ın kapıları açıktır, Paşinyan da istifa etmiştir, buyursunlar çok iyi bildikleri dağ yollarından Ermenistan'a terörist kamuflajlarını giyerek iltica etsinler. Bu devlete katliamcı diyenleri asla affetmeyiz.

Etiketler
1915 Ermeni Tehciri Devlet Bahçeli Ağrı HDP