'Kürşat Ayvatoğlu'nun çalışmaları araştırılsın' önergesine Saray İttifakı'ndan ret!

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun Kastamonu Belediyesi'ndeki çalışmalarının araştırılması gerekçesiyle bir komisyon kurulmasına yönelik önerge Saray Ittifakı'nın oy birliği ile reddedildi.

'Kürşat Ayvatoğlu'nun çalışmaları araştırılsın' önergesine Saray İttifakı'ndan ret!

AKP Genel Merkez eski çalışanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu isimli kişinin araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen uygunsuz görüntüleri sosyal medyaya yansımıştı.

Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından büyük bir infial meydana gelirken, polis tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu, ifadesinde, söz konusu maddenin kokain değil pudra şekeri olduğunu belirtmişti.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN OY BİRLİĞİYLE REDDEDİLDİ

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre; Yaşanan gelişmelerin ardından hakkında işlem başlatılan Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla ev hapsine gönderilmişti. Türkiye'nin gündeminde uzun süre yer tutan Kürşat Ayvatoğlu hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun Kastamonu Belediyesi'ndeki çalışmalarının araştırılması gerekçesiyle bir komisyon kurulmasına yönelik önerge Cumhur Ittifakı'nın oy birliği ile reddedildi.

"HAVADA KALAN BİR ÖNERGE"

Belediye Meclisi Toplantısında önergeyi değerlendiren MHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, belediyenin zaten bir denetim komisyonu bulunduğunu belirterek, CHP Grubunun talep ettiği komisyonun gayri resmi olacağını ifade etti. Vidinlioğlu, önergeyi havada kalan bir önerge olarak yorumladı.

Etiketler
Kürşat Ayvatoğlu Kastamonu İttifak Saray