Barış Yarkadaş: CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur, nokta

CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

GERÇEK GÜNDEM - CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını iddia etti.

Barış Yarkadaş, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin bugün köşesinde yazdığı iddiaları "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur, nokta. Bu kadar! Onun için o yazının hiçbir anlamı yok. O yazı belediye başkan adaylarına "Aday olmayın, işinize devam edin" mesajıdır" diyerek değerlendirdi.

YARKADAŞ'TAN SELVİ'YE: ONA SÖYLENENİ YAZIYOR

Gürkan Hacır'ın Abdülkadir Selvi ile ilgili "Yani bildiği halde mi yazmadı diyorsun?" sorusuna ise Yarkadaş, "Bilmiyordur. Abdülkadir Selvi nereden bilecek CHP'nin içini. Ona söyleneni yazıyor. Ben de diyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur, nokta. Bunu da hep birlikte yaşayarak göreceğiz" yanıtını verdi.

ABDÜLKADİR SELVİ NE YAZMIŞTI?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin bugün köşesine taşıdığı CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili bölüm şöyle:

"Millet ittifakını belirleyici bir faktör de Cumhurbaşkanı adayları olacak. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş en iddialı üç isim.

Abdullah Gül ile Ali Babacan ise şimdilik denklem dışına çıkmış görünüyor. İmamoğlu ve Yavaş’ın bir dönem daha belediye başkanı olarak devam etmesi eğiliminde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir ismi ortak aday olarak önerebileceği konuşuluyor.

Çok erken ama siyaset dışından bir isim konuşulmaya başlandı."

YARKADAŞ'IN CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI İLE İLGİLİ ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

Etiketler
Barış Yarkadaş Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili