Garo Paylan: 'HDP'yi kapatmak Erdoğan ve Bahçeli'ni siyasi hesapları için doğru olabilir ama...'

HDP Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan, KRT TV'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a konuk oldu. Paylan, HDP'nin kapatılması tartışmalarını değerlendirirken "HDP'nin başına gelenler AKP'nin başına gelse şimdi öyle bir parti yoktu." dedi.

GERÇEK GÜNDEM - HDP Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan, KRT TV'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a konuk oldu. Paylan, HDP'nin kapatılması tartışmalarını değerlendirirken "HDP'nin başına gelenler AKP'nin başına gelse şimdi öyle bir parti yoktu." dedi.

KRT TV'de yayımlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Uğur Dündar ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan oldu.

'HDP'nin kapatılması tartışmalarını değerlendiren Garo Paylan, "Çözüm sürecinin bütün suçu, günahı HDP'nin sırtına yıkılıyor. 5 senedir HDP'nin başına gelenlerin yüzde 1'i AKP'nin başına gelse şu an AKP diye bir parti yoktu." değerlendirmesini yaptı.

"HDP'yi kapatmakla tüm sorunlarını çözmek istiyorlar" diyen Paylan'a İsmail Saymaz "Kapatacaklar mı?" diye sordu. Saymaz'ın sorusuna "Talimat almışlar" yanıtını veren Paylan "HDP'nin kapatılması Erdoğan ve Bahçeli'ni siyasi hesapları için doğru olabilir ama Türkiye için bir kayıptır." değerlendirmesini yaptı.

Etiketler
HDP KRT TV Garo Paylan