Muharrem İnce'nin parti binasını tuttuğu iddia edildi

Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'nin partileştirilmesi için Ankara Çankaya'da genel merkez binası tutulduğu ve parti çalışmalarında sona gelindiği iddia edildi.

Muharrem İnce'nin parti binasını tuttuğu iddia edildi

Muharrem İnce, Memleket Hareketi'ni partileştirmek için çalışmalarda sona geldiği iddia edildi.

Gözler başvurunun ne zaman yapılacağına ve İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceğine çevrilmiş durumda.

CNN Türk'ün aktardığına göre; Bu sorulara yanıt aranırken Muharrem İnce'nin Ankara'da genel merkez binasını tuttuğu da konuşuluyor.

ÇANKAYA'DA BİR BİNA TUTULDUĞU BELİRTİLİYOR

Başlattığı Memleket Hareketi'ni partileştirme çalışmasında sona geldi. Muharrem İnce 1 Mart'ı işaret etti. İnce'nin Ankara'da kuracağı partinin genel merkezi binasını tuttuğu da iddia edildi. O binanın Çankaya'da bulunan bu bina olduğu konuşuluyor.

Muharrem İnce'nin parti binasını tuttuğu iddia edildi - Resim : 1

22 OCAK'TA KURUCULAR KURULU İLE BİR ARAYA GELECEK

Muharrem İnce daha önce yaptığı açıklamada "22 Ocak tarihinde tüzük ve programı görüşmek için arkadaşlarımızla toplanacağız" demişti. Şimdi gözler o toplantıya ve o toplantıda kurucular kurulunun alacağı kararlara çevrilmiş durumda.

İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceği de henüz netleşmedi. Ancak parti kurma başvurusunun İçişleri Bakanlığı'na teslim edilmeden önce İnce'nin CHP üyeliğinden istifa etmesi gerekiyor. O tarihinse şubat ayının ortası olduğu konuşuluyor.

Etiketler
Muharrem İnce - Memleket Hareketi Ankara Muharrem İnce Çankaya