Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan’dan Selçuk Özdağ açıklaması

Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı saldırının ardından Gelecek Partisi'nden ardı ardına açıklamalar gelmeye devam ediyor

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan’dan Selçuk Özdağ açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sabah saatlerinde evinin önünde beş kişilik bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradı.

Gelecek Partisi’nden saldırıya ilişkin ardı ardına açıklamalar gelmeye devam ederken bir açıklama da Parti Sözcüsü Serkan Özcan’dan geldi.

Özcan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük
Gelecek Partisi Gn. Başkan Yardımcımız ve Manisa eski milletvekilimiz Sn. Selçuk Özdağ, bugün Ankara’daki evinin önünde saat 12:15 sularında “sopalı ve silahlı” bir saldırıya uğramıştır. Yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sn. Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır. Olay anında yanında bulunan şoförü tarafından hızla Memorial Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınmıştır. Güvenlik görevlilerimizin incelemeleri devam etmektedir. Olayın sorumlularının gecikmeksizin ortaya çıkarılmasını ve yargıya teslim edilmesini bekliyoruz. Söz konusu hadise ile maalesef ülkemizin geldiği noktayı, demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük. Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır. Tedavisi devam eden Sn. Genel Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

Etiketler
Selçuk Özdağ Gelecek Partisi Saldırı Silah