Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile görüşünce çark etti! AKP'li Bülent Turan'dan Saadet Partisi değişimi

AKP'li Bülent Turan, Erdoğan'ın SP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asıltürk ile görüşmesinin ardından set suçlamalar yönelttiği Saadet Partisi hakkında tavrını değiştirdi.

Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile görüşünce çark etti! AKP'li Bülent Turan'dan Saadet Partisi değişimi

Saadet Partisi'ni eleştiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesinin ardından övmesi dikkat çekti.

AKP'li Bülent Turan geçmişte attığı bir tweette Saadet Partisi hakkında, "Partinin oyunu yüzde 1'lere düşür, savunduğun tüm değerleri bir kenara bırakarak CHP'ye kuyruk, HDP'ye vagon ol, her milli konunun karşısında olmayı hedeflemiş zannet, sonra partinden AK Parti'ye geçiş olunca da en ağır hakaretleri et. Yaşınız hak ettiğiniz cevabı almanıza engel" diyerek Karamollaoğlu'nu hedef almıştı.

Bugün Erdoğan'ın Asiltürk ile görüşmesinin ardından Turan, SP'yi öven bir paylaşım yaptı. AKP'li Bülent Turan paylaşımında, "Saadet Partisi tabanıyla bağımsız dış politika,savunma sanayi,Ayasofya,başörtüsü vs birçok konuda Erbakan Hocamızın da ideali olan ortak paydamız olduğu aşikar. Meseleye sayısal beraberlikten öte bakmak aklı selimin gereği. Milli Görüşün varlığına mugayir duruş vicdanlara ters!" dedi.

Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile görüşünce çark etti! AKP'li Bülent Turan'dan Saadet Partisi değişimi - Resim : 1

SONRA:

Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile görüşünce çark etti! AKP'li Bülent Turan'dan Saadet Partisi değişimi - Resim : 2

Bu yöndeki eleştirilere yanıt veren Turan, "2 tweet de Erbakan hocanın yapmayacağı işlerin, gitmeyeceği yolların, içinde büyüdüğüm Milli Görüş camiasına reva görülmesine olan isyandır" açıklaması yaptı.


Etiketler
Oğuzhan Asiltürk Bülent Turan Saadet Partisi